Τετάρτη
17
Αύγουστος
TOP

Η ξεβράκωτη άμυνα…

Όταν πουλάς φόβο, μάλλον κάτι έχεις σκοπό να αγοράσουν τα κορόιδα. Τα δικά σου κορόιδα αυτά που εξουσιάζεις ,με τον έναν ή τον άλλο τρόπο. Ενέσεις αμερικανικές αγόρασαν με το φόβο του κορωνοιού που τους έβαλες και  έκαναν με το ζόρι οι πιο πολλοί.. Τώρα με το φόβο του Τούρκου, κατάφερες και πουλάς και στην Τουρκία αεροπλάνα και στην Ελλάδα f-35 που κοστίζουν όσο ολόκληρη χώρα.. Δικό σου είναι το μαγαζί, «ιδού ο στρατός σου»…

Αδειάζουμε από όπλα όλα τα νησιά μας, θα τα στείλουμε στην Ουκρανία και θα αγοράσουμε πιο πολλά και καινούργια.. Πληρώστε 3 ευρώ τη βενζίνη να αγοράσετε κανένα αεροπλανάκι.. Το ότι δεν θα πατήσει οδικώς κανένας τουρίστας στην Ελλάδα; τι μας νοιάζει; διαταγές εκτελούμε, τα παράπονά σας στον Βiden ,  να του το δώσετε γραπτώς σε σκονάκι κι αν τα καταλάβει τα κατάλαβε.. Βάσεις στην Αλεξανδρούπολη στη Σούδα στο Βόλο στη Λάρισα, Απορώ πως  δεν  σηκώσαμε ακόμα την αμερικανική σημαία στην Ακρόπολη.

Έτσι κι αλλιώς ποιος θα αντιδράσει;  Δεν κουνιέται φύλλο!! Κυβέρνηση και αντιπολίτευση είναι σφόδρα δεμένες στο αμερικανικό άρμα,  και οι πολίτες έτσι και κουνηθούν ; τους ρίχνεις έναν ιό, και μένουν σπίτι για έξι μήνες..  Θέλεις για τρία χρόνια; θέλεις για τέσσερα;;  Περάστε και οργώστε τη χώρα που σας χαρίσανε.. Και οποιανού δεν του αρέσει το προτεκτοράτο, είναι ελεύθερος να φύγει.. περιμένουν ένα σωρό από το Ισλαμαμπάντ να τον αντικαταστήσουν..  Καληνύχτα Ελλάδα….

Θόδωρος  Γαλανόπουλος