TOP

Η Ζωίτσα και η κοκκινοσκουφίτσα…

Γράφει ο Θόδωρος Γαλανόπουλος

Κατα την περίοδο 1967 – 1974   στη χώρα  μας  αντιπολίτευση δεν  υπήρχε γιατί  απαγορευότανε ! Σήμερα  δεν υπάρχει αντιπολίτευση γιατι  αυτοδιαλύεται   μονάχη της  !  Eνας ολόκληρος λαος  βγήκε στο δρόμο να διαμαρτυρηθεί με αφορμή τα Τεμπη άλλα και την  κατάντια της πολιτικής σκηνής  και δεν υπάρχει  κάποιος να  αντιπροσωπεύσει την οργή του ! Μαγαζάκια κι  αλλα μαγαζάκια  και ανθρωπάκια  που νομίζουν οτι ειναι  ιδιοκτήτες  σε αυτά  ! Εχει καμια σχέση   τη σημερινό Πασοκ  Κιναλ  και ο αποτυχημένος  ηγέτης του ,με τους ηγέτες του μεγέθους  Παπανδρέου  Γεννηματά  ; Ποιον να μαζέψει ;

Ουτε τα  μέλη του  και τα στελέχη του  δεν συμβαδίζουν πλέον  ! Μια  απογοήτευση  και όμως επιμένουν στην ιδια  …περιμένοντας τι ; Να  συγκυβερνήσουν με τον Μητσοτάκη ; Να αποτύχουν ακόμα μια φορά και να το πάρουν απόφαση να αυτοδιαλυθουν ; Συριζα  ..άκρα του τάφου σιωπή ! Αφου βρήκαν  τον τυχάρπαστο Κασελακη να τους διαλύσει  τωρα  μοιρολογούν  στο κουφάρι του κόμματος  ! Ο  δε Κασελακης βρήκε πεδίο δόξης  λαμπρό  να διαλύσει και τη  Ζωιτσα  τώρα που πήρε τα επάνω της   κάνοντας  όντως μια δυναμική  παρουσία   και παίρνοντας  μαζι της   και πολίτες  που ουτε καν την συμπαθούν μόνο και μόνο που εχει  κάτι να πει για αυτά που συμβαίνουν στη χώρα  !

Όποτε το συμπέρασμα   ειναι  οτι αυτή η κυβέρνηση  δεν κινδυνεύει   απο τίποτε ! ! Και να  ανοίξει το δρόμο της Τουρκίας  προς  την Ευρώπη και να πουλήσει και τον Παρθενώνα   να  φωτίζονται παπούτσια επάνω του ,και να φτωχύνει πιο πολυ τον Ελληνικό λαο ,  και να πρέπει να  πουλήσεις το χωράφι σου για να πας σε ενα  νοσοκομείο , δεν πρόκειται να τους  κουνήσει κανένας , γιατι απλα τα ψοφίμια  της αντιπολίτευσης   με τα μαγαζάκια τους  δεν ενδιαφέρονται    για την  πατρίδα  αλλα  μόνο για τη δικη τους  παρτίδα και πάρτη  !

Χαίρετε !