Κυριακή
25
Φεβρουάριος
TOP

Ημερίδα στίβου από τον Μεσσηνιακό ΓΣ στη Μεσσήνη

Ημερίδα στίβου θα πραγματοποιήσει την προσεχή Κυριακή 21 Νοεμβρίου ο Μεσσηνιακός Γυμναστικός Σύλλογος στη Μεσσήνη. Η διοργάνωση της Κυριακής στην ουσία αποτελεί ένα κάλεσμα σε αθλήτριες και αθλητές της ακαδημίας και της αγωνιστικής ομάδας του Συλλόγου, που ανήκουν στις ηλικιακές κατηγορίες Δημοτικού και Γυμνασίου, να λάβουν μέρος σε αγωνίσματα στίβου μεταξύ των οποίων σκυταλοδρομία, άλμα εις μήκος και εμπόδια. Επίσης θα ενημερωθούν γονείς και παιδιά για τις προπονήσεις των αγωνισμάτων που θα κάνει ο Μεσσηνιακός Γυμναστικός Σύλλογος στο ανακαινισμένο Δημοτικό Στάδιο.

Οι αγώνες θα φιλοξενηθούν στο Δημοτικό Στάδιο Μεσσήνης, από τις 10:30 το πρωί έως τις 12:30 μετά το μεσημέρι και θα τηρηθούν όλα τα πρωτόκολλα ασφαλείας που βρίσκονται σε ισχύ για την αποτροπή της διασποράς του κορωνοϊού.

Ο δήμαρχος Μεσσήνης Γιώργος Αθανασόπουλος, δήλωσε ότι το ανακαινισμένο Δημοτικό Στάδιο πληροί πλέον όλες τις προδιαγραφές και για προπονήσεις αγωνισμάτων στίβου και στηρίζει κάθε προσπάθεια που στοχεύει στο να μυήσει τα μικρά παιδιά στον αθλητισμό.