Τρίτη
5
Δεκέμβριος
TOP

Κ. Αθανασόπουλος: “Συνεχίζουμε δυναμικά με εμπειρία, εργατικότητα και αγάπη για το τόπο”

Στην τελική ευθεία για τις δημοτικές εκλογές και οι υποψήφιοι ,υπενθυμίζουν στους πολίτες, την πορεία και το έργο τους καθώς και τα μελλοντικά τους σχέδια, λίγες ώρες πριν προσέλθουν στις κάλπες για να επιλέξουν την νέα δημοτική αρχή για τα επόμενα πέντε χρόνια.

Ο πρόεδρος του Συνδέσμου ύδρευσης Καλαμάτας, Μεσσήνης και Δυτικής Μάνης και υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό «Δημιουργική Πρωτοβουλία για το Δήμο Καλαμάτας»  Κώστας Αθανασόπουλος , προσκεκλημένος στην εκπομπή «Τι λες τώρα», μίλησε για την μακρόχρονη πορεία του στην αυτοδιοίκηση, σημειώνοντας ότι ήταν πάντα στην πρώτη γραμμή και αψηφώντας τις δυσκολίες  έδινε άμεσα λύσεις στα προβλήματα καθημερινότητας που αντιμετώπιζαν οι πολίτες.

« Είμαι δίπλα στους συμπολίτες μου , απαντώ σε όλες τις κλήσεις που μου κάνουν και οποιαδήποτε ώρα της ημέρας, αγωνίζομαι στο πεδίο και όχι στα πανηγύρια και στα γλέντια» σημείωσε ο κ. Αθανασόπουλος , υπογραμμίζοντας ότι «στα 40 χρόνια συνεχόμενης παρουσίας του στην τοπική αυτοδιοίκηση, ακούω τους γύρω μου και δεν κλείνω την πόρτα σε όποιον μου τη χτυπήσει».

Ιδιαίτερες ήταν οι αναφορές του κ. Αθανασόπουλου και στις παρεμβάσεις του,  στα μεγάλα έργα που έγιναν στο Δήμο, ξεκινώντας από την  κατασκευή και λειτουργία του  νέου Νοσοκομείου Καλαμάτας και την καθοριστική συμβολή του , ώστε τα χρήματα των ομογενών να διατεθούν για αυτό το σκοπό,  μιλώντας με πρόσωπα και συγκεκριμένα γεγονότα.

Μέσα από τα πόστα που είχε αναλάβει ο κ. Αθανασόπουλος,  όπως σημείωσε με δικές του παρεμβάσεις προχώρησαν σημαντικά έργα για την πόλη , όπως η αναβάθμιση του βιολογικού καθαρισμού της Καλαμάτας  σε 120 .000 κατοίκους, ο αγωγός ομβρίων της δυτικής γειτονιάς, σημαντικά έργα στην σχολική στέγη, η απομάκρυνση των λυομένων από περιοχές της Καλαμάτας , που είχαν παραμείνει για αρκετά χρόνια μετά τον σεισμό,  η δημιουργία του ΤΕΙ Καλαμάτας και αρκετά άλλα .

Ως πρόεδρος του Συνδέσμου ύδρευσης Καλαμάτας , Μεσσήνης και Δυτικής Μάνης , για το μικρό όπως είπε χρονικό διάστημα που είναι σε αυτή την θέση, προσπαθεί να επιλύει τα προβλήματα που προκύπτουν μαζί με τους εργαζόμενους, κυρίως νυχτερινές ώρες , προκειμένου να μην ταλαιπωρηθούν οι πολίτες, ενώ όλα αυτά τα χρόνια «οι μετακινήσεις μου γίνονται με δικές μου δαπάνες» σημείωσε.

Τέλος ο κ. Αθανασόπουλος απευθυνόμενος προς τους πολίτες σημείωσε , “με βασικά εφόδια την εμπειρία, την  εργατικότητα , την αγάπη μου για τον τόπο και την αισιοδοξία μου , διεκδικώ  εκ νέου την ψήφο των πολιτών, καλώντας τους να ανανεώσουν την εμπιστοσύνη που μου έχουν δείξει όλα αυτά τα χρόνια”.