Τετάρτη
24
Ιούλιος
TOP

Κ. Σκανδαλίδης στο BEST: «Ο λαός να πει όχι στον καθεστωτισμό της ΝΔ και τον λαϊκισμό του ΣΥΡΙΖΑ» (video)

Η οικονομία και τα ευρύτερα θεσμικά θα είναι τα κύρια ζητήματα στην πορεία προς τις εκλογές και επάνω σε αυτά δριμεία κριτική εξαπέλυσε κύρια προς την κυβέρνηση ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Κώστας Σκανδαλίδης, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο της τηλεόρασης BEST.

O κ. Σκανδαλίδης μίλησε για το πρόβλημα που εντοπίζεται «στον τρόπο που κυβερνά η ΝΔ και στον… χειραγωγητικό τρόπο που χειρίζεται τους θεσμούς» μιλώντας για τα όσα έχουν αναδειχθεί στο ζήτημα όπου ο Επικεφαλής της ΑΔΑΕ Χρ. Ράμμος επιχείρησε να ενημερώσει την Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας για την υπόθεση των παρακολουθήσεων και δεν του… επετράπη, που «σημαίνει ότι μέχρι να πάμε στις εκλογές ο κ. Μητσοτάκης έχει αποφασίσει να μην υπάρχει καμία αποκάλυψη για τίποτε από το μεγάλο σκάνδαλο των υποκλοπών». Ο κ. Σκανδαλίδης άφησε… καρφιά κατά των κινήσεων Ντογιάκου που «ασχολείται μόνο με το πως δεν θα μιλήσει ο κ. Ράμμος» και μίλησε για «πολιτική σκοπιμότητα και παρέμβαση σε αυτή τη διαδικασία».

Για το ΠΑΣΟΚ ο κ. Σκανδαλίδης μίλησε για μεγάλη συσπείρωση της παράταξης και «από την Κυριακή που θα βγουν και τα ψηφοδέλτια θα έχουμε τη δυνατότητα να μπούμε στο δίπολο της πόλωσης, του διχασμού και του τοξικού κλίματος και να δώσουμε τη δική μας νηφάλια απάντηση».

Ακολούθως άσκησε κριτική τόσο σε ΝΔ όσο και σε ΣΥΡΙΖΑ για τον τρόπο με τον οποίο κυβέρνησαν και στάθηκε στο ότι το ΠΑΣΟΚ θα επιδιώξει με την τρίτη εντολή από τις πρώτες κάλπες να σχηματίσει κυβέρνηση συνεργασίας επάνω σε ένα συγκεκριμένο προγραμματικό πλαίσιο. «Θέλουμε μια πραγματική ανατροπή στον τρόπο που κυβερνιέται η χώρα, μια δημοκρατική ανατροπή, ο λαός να αποφασίσει ότι δεν θέλει να κυβερνηθεί άλλο από τον καθεστωτισμό της ΝΔ και από τον λαϊκισμό του ΣΥΡΙΖΑ», υπογράμμισε καταληκτικά.