Δευτέρα
24
Ιούνιος
TOP

Κ. Βλάσης: «Δεν είμαι βουλευτής μόνο των ψηφοφόρων μου, νιώθω βουλευτής όλης της Αρκαδίας» (video)

Mε το αποτέλεσμα των εκλογών της 21ης Μάϊου, απέδειξαν ότι οι πολίτες πείστηκαν με το πρόγραμμα της ΝΔ, ενώ και σε επίπεδο υποψηφίων, κάποιοι φαίνεται ότι κέρδισαν την εμπιστοσύνη των ψηφοφόρων, περισσότερο από άλλους. Με έναν υψηλό αριθμό ψήφων, που έφτασαν τις 14.000, οι πολίτες της Αρκαδίας, ανέδειξαν βουλευτή της ΝΔ τον Κώστα Βλάση, επιβεβαιώνοντας την εκτίμηση  που έχουν στο πρόσωπό του και την εμπιστοσύνη που έχει αναπτυχθεί  μεταξύ τους, όλα αυτά τα χρόνια.

Ο ίδιος μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της τηλεόρασης Best, αφού ευχαρίστησε τους 14.000 ψηφοφόρους που τον τίμησαν με την ψήφο τους, σημείωσε ότι “ο αριθμός των ψήφων ήταν πολύς και δείχνει ότι  έχει αναπτυχθεί μια σχέση ειλικρίνειας,  μια σχέση αξιοπιστίας ανάμεσα σε μένα και των πολιτών, η οποία κρατάει 8 χρόνια”. Οι 14.000 των Αρκάδων που με τίμησαν με την ψήφο τους μου δίνουν ένα μεγαλύτερο βάρος ευθύνης, με κάνουν να σηκώσω τα μανίκια μου, με τον πρωθυπουργό όπως το κάνουμε, να το κάνω και εγώ για την Αρκαδία να φανώ αντάξιος όχι μόνο για τους 14.000, αλλά για όλους τους πολίτες. Δεν είμαι βουλευτής των ψηφοφόρων μου, δεν είμαι βουλευτής μόνο  της ΝΔ , νιώθω βουλευτής όλης της Αρκαδίας, γιατί τα  προβλήματα  είναι κοινά για όλους, δεν έχουνε χρώμα.”

Σχολιάζοντας γενικά  τα ποσοστά που πήρε η ΝΔ στις εκλογές,  υπογράμμισε πως, “η διάσταση της νίκης είναι απρόσμενη για όλους μας, όταν φτιάσαμε στην τελευταία εβδομάδα , το κλίμα έφτιαχνε, και όταν φτάσαμε την μέρα της εκλογής ήμουνα σίγουρος για το αποτέλεσμα , δεν περίμενε όμως κανένας τις 20 μονάδες διαφορά , με μια κυβέρνηση που αυτή την τετραετία όλα τα προβλήματα ήρθαν στο διάβα μας”.

Τέλος έστειλε το μήνυμα ότι η εκλογική αναμέτρηση της 25ης Ιουνίου είναι πολύ σημαντική και θα πρέπει να δοθεί μια ακόμα μάχη , καθώς αυτή θα αναδείξει και την διακυβέρνηση της χώρας.

“Αυτό το αποτέλεσμα  για μας είναι ένα μήνυμα ότι πρέπει να προσπαθήσουμε ακόμα πιο πολύ, να σηκώσουμε τα μανίκια, χωρίς καμία έπαρση χωρίς καμία αλαζονεία, αλλά με σεμνότητα και ταπεινότητα να δώσουμε άλλη μια μάχη για τις 25 Ιουνίου, γιατί τότε θα προκύψει η διακυβέρνηση του τόπου και πρέπει να προκύψει δυνατή, για να μην χάσει χρόνο, προκειμένου να παλέψει για τις ανάγκες, για τον τόπο μας , για θέσεις εργασίας, καλύτερους μισθούς , καλύτερη υγεία , για μια Ελλάδα με λιγότερες ανισότητες και μια Ελλάδα πιο ισχυρή και πολύ πιο κοντά στις άλλες προηγμένες χώρες της Ευρώπης” σημείωσε ο κ. Βλάσης..