Παρασκευή
9
Δεκέμβριος
TOP

Καλαμάτα: Κατηγορείται για άλλες τρεις περιπτώσεις σεξουαλικής παρενόχλησης ο 35χρονος

Το κουβάρι της υπόθεσης της σεξουαλικής παρενόχλησης που κατήγγειλε τα ξημερώματα της Τρίτης μια 24χρονη στην Καλαμάτα ξετυλίγεται και φέρεται να αποκαλύπτει περισσότερα από ένα περιστατικά από τον ίδιο δράστη.

Ο 35χρονος μετά την καταγγελία της νεαρής κοπέλας συνελήφθη το απόγευμα της Τρίτης και κατηγορείτο για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας. Ο συλληφθείς βρίσκεται αυτή την ώρα στις εισαγγελικές αρχές για να απολογηθεί.

Η έρευνα ωστόσο συνεχίζεται καθώς φαίνεται να προκύπτει η εμπλοκή του και σε άλλες περιπτώσεις.

Ο συλληφθείς φέρεται στο παρελθόν να είχε παρενοχλήσει μια ακόμη νεαρή κοπέλα (23 ετών σήμερα) και συγκεκριμένα το 2019. Σύμφωνα με τα όσα προκύπτουν από την Αστυνομική έρευνα είχε προσπαθήσει να έρθει σε συνουσία με την νεαρή κοπέλα η οποία όμως αντέδρασε προσπάθησε να τον απωθήσει και εν συνεχεία κάλεσε σε βοήθεια με αποτέλεσμα ο 35χρονος να τραπεί σε φυγή.

Παράλληλα φαίνεται πως είχε παρενοχλήσει κατ ’επανάληψη μια ακόμη νεαρή κοπέλα, αφού όπως προκύπτει από την έρευνα της Αστυνομίας το 2021 και το 2022 είχε προβεί σε ασελγείς πράξεις όντας έξω από το παράθυρο της οικίας ιδίας παθούσας.

Σύμφωνα με νεότερα στοιχεία οι τρεις αυτές περιπτώσεις είχαν καταγγελθεί από τις παθούσες.