Σάββατο
4
Φεβρουάριος
TOP

Κατεβαίνει υποψήφιος για δήμαρχος Οιχαλίας ο Γιάννης Αδαμόπουλος – Ανακοινώνει υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους και πρόγραμμα

Ανεβαίνει σιγά- σιγά το προεκλογικό θερμόμετρο  και στην αυτοδιοίκηση, με τους υποψήφιους να προετοιμάζουν την στελέχωση των ψηφοδελτίων τους και τα προγράμματά τους.

Με βασική αρχή να προσφέρει στο Δήμο και όχι να πάρει , όπως επισημαίνει,  θα διεκδικήσει και πάλι στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές τον δημαρχιακό θώκο Οιχαλίας, ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας του δημοτικού συμβουλίου Γιάννης Αδαμόπουλος.

Ο κ. Αδαμόπουλος προσκεκλημένος στην πρωινή ενημέρωση στο Best 97,3, είπε ότι τις επόμενες ημέρες θα ανακοινώσει δύο νέα πρόσωπα, εν ενεργεία δημοτικούς συμβούλους, που θα προστεθούν στο ψηφοδέλτιό του, μέχρι τέλος του χρόνου θα ανακοινωθούν άλλα 30 νέα πρόσωπα, ενώ αρχές Ιανουαρίου θα είναι έτοιμο και το πρόγραμμα της δημοτικής παράταξης “Αναγέννηση Άνω Μεσσηνίας”.

Ο κ. Αδαμόπουλος εμφανίστηκε ιδιαίτερα επικριτικός προς την δημοτική αρχή, τονίζοντας ότι, “ο δήμος βρίσκεται σε τέλμα, χωρίς να έχει υλοποιηθεί κανένα νέο έργο”.

Αναφέρθηκε κυρίως στην αγροτική οδοποιία και στην ύδρευση, επισημαίνοντας για το πρώτο ότι “δεν έχει γίνει τίποτα και οι παραγωγοί έχουν σοβαρά προβλήματα πρόσβασης στα κτήματά τους”, ενώ για το δεύτερο ” εδώ και τρία χρόνια δεν έχει γίνει τίποτα για το μεγάλο έργο της ύδρευσης”.

Εξέφρασε την λύπη του για την πορεία του δήμου, σημειώνοντας ότι ” από τους 6 δήμους ο δήμος Οιχαλίας είναι τελευταίος και καταϊδρωμένος”.