Παρασκευή
1
Μάρτιος
TOP

Καθολική αποδοχή στον Κώστα Μαργέλη για τη θέση του Προέδρου του Δικηγορικού Συλλόγου Καλαμάτας

Στις 28 Νοεμβρίου διεξάγονται οι αρχαιρεσίες για τον Δικηγορικό Σύλλογο της Καλαμάτας και με μια στάση καθολικής αποδοχής, ο Κώστας Μαργέλης θα είναι ο νέος Πρόεδρος, ως μοναδικός υποψήφιος στις επερχόμενες εκλογές. Ο. κ. Μαργέλης σε δήλωσή του αναφέρει: 

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΩΣΤΑ ΜΑΡΓΕΛΗ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΗΡΥΞΗ ΤΩΝ  ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΩΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΡΧΑΙΡΕΣΙΕΣ ΤΟΥ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΤΗΣ 28-11-2021

Ευχαριστώ τους δικηγόρους Καλαμάτας για την εξαιρετική τιμή που μου κάνουν και για το προνόμιο που μου χορηγούν, να είμαι για τρίτη θητεία, μοναδικός υποψήφιος Πρόεδρος στις επερχόμενες εκλογές του Δικηγορικού Συλλόγου Καλαμάτας, πρωτόγνωρο γεγονός στη σύγχρονη ιστορία του Συλλόγου μας.

Ταυτόχρονα, συναισθάνομαι και τη μεγάλη ευθύνη που έχω, ενόψει της τέταρτης θητείας μου στη θέση του Προέδρου του Δικηγορικού Συλλόγου Καλαμάτας.

Διαβεβαιώνω τους συναδέλφους δικηγόρους ότι θα προσπαθώ, κάθε μέρα, να τιμώ την εμπιστοσύνη που δείχνουν στο πρόσωπό μου. Ότι θα αγωνιστώ μέσα σε πνεύμα συλλογικότητας, αλληλεγγύης και ειλικρινούς αφοσίωσης στο έργο μου, θα στοχεύω αφενός στην επίλυση των καθημερινών προβλημάτων που βασανίζουν τους Δικηγόρους και αφετέρου στην ενίσχυση και ανάδειξη του θεσμικού ρόλου του Δικηγόρου και του Δικηγορικού Συλλόγου Καλαμάτας στην κοινωνία. Στόχος μου θα είναι η συνεχής βελτίωση του επιπέδου άσκησης του δικηγορικού λειτουργήματος, τόσο εντός των αιθουσών των Δικαστηρίων, όσο και στον ευρύτερο τομέα των Υπηρεσιών.

Οι επερχόμενες εκλογές του Δικηγορικού Συλλόγου Καλαμάτας αποτελούν μια νέα πρόκληση: Όλοι μαζί, Πρόεδρος, Διοικητικοί Σύμβουλοι και Δικηγόροι, ενωμένοι θα διεκδικήσουμε και θα κερδίσουμε ένα καλύτερο «σήμερα», αλλά και το  ασφαλές  «αύριο» του λειτουργήματός μας,  με τους Δικηγόρους δυνατούς και την κοινωνία στο πλευρό μας.

Δείτε εδώ την ΑΝΑΚΗΡΥΞΗ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΡΧΑΙΡΕΣΙΕΣ Δ.Σ.Κ. ΤΗΣ 28ης-11-2021