Παρασκευή
9
Δεκέμβριος
TOP

“Καβάλησαν” τα πεζοδρόμια – Τι αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο Εμπορικός Σύλλογος Κυπαρισσίας

Τις ανησυχίες και τις αλγεινές εντυπώσεις του εκφράζει ο Εμπορικός Σύλλογος Κυπαρισσίας αναφορικά με το παρκάρισμα στην κεντρική αγορά της πόλης και συγκεκριμένα στους δρόμους που γίνονται οι παρεμβάσεις για το open mall. Παραθέτοντας μια σειρά από φωτογραφίες με “πρωταγωνιστές” αυτοκίνητα παρκαρισμένα πάνω στα πεζοδρόμια, ο Εμπορικός Σύλλογος θίγει το ζήτημα τησ ασφάλειας και σεβασμού του κοινωνικού συνόλου.

Δείτε τι αναφέρει ανακοίνωση του συλλόγου στο Facebook:

Και ενώ εξελίσσεται η διαδικασία υλοποίησης της ανάπλασης στην Κεντρική αγορά της πόλης μας, οδεύοντας στην τελική ευθεία υλοποίησης των βασικών εργασιών, παρατηρούνται φαινόμενα τα οποία δεν συνάδουν ούτε με την προσπάθεια που καταβλήθηκε εκ μέρους μας την τελευταία πενταετία για να φτάσουμε σε αυτό το αποτέλεσμα, ούτε όμως αρμόζουν στα πλαίσια του αμοιβαίου σεβασμού του ευρύτερου κοινωνικού συνόλου στην περιοχή μας, τόσο των ντόπιων αλλά και των επισκεπτών της πόλης μας.
Κατά την διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών υπήρξε μια μεταβατική περίοδος ώστε όλοι μας να εγκλιματιστούμε στις νέες συνθήκες στις ζωές όλων μας.
Από τούδε και στο εξής όμως, τα φαινόμενα αυτά δεν πρόκειται να γίνουν ανεκτά, και σε ότι γίνεται αντιληπτό, θα κινητοποιούνται αυτομάτως οι αρμόζουσες διαδικασίες.

Δείτε εικόνες:

  

πηγη gargalianoionline.gr