Δευτέρα
26
Σεπτέμβριος
TOP

Κλειστά τα σχολεία στον Δήμο Άργους Μυκηνών λόγω της κακοκαιρίας «Ελπίς» (βίντεο)

Kλειστά λόγω της κακοκαιρίας “Ελπίδα” θα παραμείνουν το διήμερο Δευτέρα 24 Ιανουαρίου και Τρίτη 25 Ιανουαρίου, τα σχολεία όλων των εκπαιδευτικών βαθμίδων στον Δήμο Άργους Μυκηνών.

Με απόφαση του δημάρχου κ. Καμπόσου  όλοι οι Δημοτικοί Παιδικοί και Βρεφονηπιακοί σταθμοί δεν θα λειτουργήσουν όπως επίσης όλες οι βαθμίδες εκπαίδευσης (Α βάθμια και Β βάθμια), και τα Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών (ΚΔΑΠ ) λόγω των επικίνδυνων καιρικών φαινομένων που θα επικρατήσουν στην χώρα μας και θα επηρεάσουν και την περιοχή της Πελοποννήσου, σύμφωνα με τις προβλέψεις της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας, σε συνδυασμό με την υποχρέωση λόγω covid-19 να λειτουργούν οι σχολικές μονάδες με ανοιχτά παράθυρα.
Όπως διευκρινίζεται την Τρίτη (25/1) αφού εκτιμηθούν εκ νέου οι καιρικές συνθήκες, θα εκδοθεί ανακοίνωση για την λειτουργία ή μη, των σχολικών μονάδων τις επόμενες ημέρες της εβδομάδας.

Η απόφαση 

«Κλειστά λόγω κακοκαιρίας Δευτέρα 24/1 και Τρίτη  25/1, τα σχολεία όλων των εκπαιδευτικών βαθμίδων στον Δήμο Άργους Μυκηνών »

Με απόφαση του Δημάρχου Άργους Μυκηνών κ. Δημήτρη Καμπόσου αποφασίστηκε το κλείσιμο όλων των Δημοτικών Παιδικών και Βρεφονηπιακών σταθμών του Δήμου Άργους Μυκηνών , όλων των βαθμίδων εκπαίδευσης (Α βάθμια και Β βάθμια) όλων των ΚΔΑΠ (Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης  Παιδιών)την Δευτέρα 24/01/2022 και την Τρίτη 25/01/2022, λόγω των επικίνδυνων καιρικών φαινομένων που θα επικρατήσουν στην χώρα μας και θα επηρεάσουν και την  περιοχή μας, σύμφωνα με τις προβλέψεις της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας, σε συνδυασμό με την υποχρέωση λόγω covid-19 να λειτουργούν οι σχολικές μονάδες με ανοιχτά παράθυρα.

Την Τρίτη 25/1 αφού εκτιμηθούν εκ νέου οι καιρικές συνθήκες, θα εκδοθεί ανακοίνωση για την λειτουργία ή μη,  των σχολικών μονάδων τις επόμενες ημέρες της εβδομάδας.