Τρίτη
16
Απρίλιος
TOP

Κωνσταντινόπουλος: «Δεν θα επιτρέψουμε, όπως έχει πει και ο Πρόεδρος στο συνέδριό μας, να επιστρέψουν γενίτσαροι και γυρολόγοι στο κόμμα μας»

Κατηγορηματικά αντίθετος στο ενδεχόμενο επιστροφής στο ΠΑΣΟΚ στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ εμφανίστηκε ο βουλετής του κόμματος, Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος απαντώντας σε ερώτημα σχετικά με δημοσιεύματα του Τύπου που κάνουν λόγο για επιστροφή στο ΠΑΣΟΚ της πρώην βουλευτίνας Κορίνθου του ΣΥΡΙΖΑ, Γεωργίας Γιαννιά.  Ο βουλετής Αρκαδίας είπε χαρακτηριστικά πως «Δεν θα επιτρέψουμε, όπως έχει πει και ο Πρόεδρος στο συνέδριό μας, να επιστρέψουν γενίτσαροι και γυρολόγοι στο κόμμα μας». Σε συνέντευξή του στον ΑΝΤ1 και στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» ο Oδυσσέας Κωνσταντινόπουλος αναφέρθηκε επίσης στις εξελίξεις στο κόμμα της Αριστεράς.

Ειδικότερα, για τις εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ σημείωσε «Όταν τα κόμματα μαζεύουν κάθε καρυδιάς καρύδι τα αποτελέσματα είναι γνωστά. Γι’ αυτό θα πρέπει  στα κόμματα όταν επιλέγουμε πρόσωπα να μην τους κάνουμε face control μόνο στην παρουσία ή στην γυμναστική ή με άλλες προϋποθέσεις αλλά κυρίως να εστιάζουμε στην πολιτική. Γιατί αυτό που λείπει σήμερα στη χώρα είναι οι πολιτικές και όσο μιλάμε σήμερα για τον κ. Κασσελάκη, η ακρίβεια δεν σταματάει να υπάρχει για τον κόσμο, απλά την καλύπτει ο κ. Κασσελάκης και η “Κασσελιάδα”.»
Για την επιστροφή πρώην Βουλευτών ΣΥΡΙΖΑ στο ΠΑΣΟΚ είπε «Εμείς έχουμε ξεκάθαρες αποφάσεις. Δεν θέλουμε να κερδίσουμε γιατί υπάρχει ο κ. Κασσελάκης. Θα κερδίσουμε από το πρόγραμμά και την πρότασή μας.
Εμείς που κρατήσαμε όρθια την παράταξη μας, δεν θα επιτρέψουμε να επιστρέψουν γενίτσαροι και γυρολόγοι στο κόμμα μας όπως έχει πει και ο Πρόεδρός μας στο συνέδριο του κόμματος.
Δεν χρειαζόμαστε ούτε Σπίρτζηδες ούτε Ραγκούσηδες, Δούκες χρειαζόμαστε για να πάει μπροστά η παράταξη μας.
Άρα πρέπει να ξέρουν τα στελέχη που έχουν αγωνία, ότι γυρολόγους και γενίτσαρους δεν θα αφήσουμε να επιστρέψουν στο ΠΑΣΟΚ.»

Ενώ, για την την ακρίβεια σχολίασε πως «Εδώ και καιρό τονίζουμε ότι δεν υπάρχει απλά αισχροκέρδεια αλλά κλοπή προς τον Έλληνα πολίτη και χρειάστηκε να έρθει ο Πρωθυπουργός σε μια συνέντευξη να απειλήσει πάλι τις πολυεθνικές και να πει ότι η χώρα μας δεν είναι μπανανία.
Τόσο καιρό που έλεγε το ΠΑΣΟΚ ότι υπάρχει αυτή η κλοπή, η αισχροκέρδεια ποιος ήταν Κυβέρνηση; Όταν ήταν μπανανία η χώρα τα τελευταία πέντε χρόνια είχαμε άλλη Κυβέρνηση εκτός από τη ΝΔ; Άρα το πρόβλημα είναι ότι δεν ακούτε το ΠΑΣΟΚ που σας κάνει συγκεκριμένες προτάσεις για την ακρίβεια αλλά περιμένατε να σας στείλει το μήνυμα ο ελληνικός λαός, όχι παντοδυναμία, όχι αλαζονεία και έτσι φτάσατε να μας πείτε ότι είναι μπανανία η χώρα. »