Κυριακή
25
Φεβρουάριος
TOP

Κόρινθος: Πυροβολισμοί σε τοπικό αγώνα ποδοσφαίρου

Τα σοβαρά οπαδικά επεισόδια παρά τις ανακοινώσεις της κυβέρνησης για αυστηροποίηση των ποινών καλά κρατούν. Ένα μήνα με την άγρια δολοφονία του Άλκη,  ένα ακόμα σοβαρό επεισόδιο έλαβε χώρα αυτή τη φορά σε γήπεδο. Σε αγώνα ποδοσφαίρου τοπικού πρωταθλήματος στην Κόρινθο έπεσαν μέχρι και πυροβολισμοί.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Τα όσα θλιβερά διαδραματίστηκαν στο γήπεδο των Αθικίων είναι πρωτόγνωρα για όλη την Ελλάδα. Γνωστός φίλαθλος των Αθικίων πυροβόλησε με όπλο καραμπίνα τρεις φορές βρίζοντας και απειλώντας τους ποδοσφαιριστές και τους φιλάθλους μας πριν την έναρξη του αγώνα. Ειδοποιήθηκε η αστυνομία η οποία και τον συνέλαβε.

Στο 75ο λεπτό επιτέθηκε και χτύπησε τον Οικονόμου Γεώργιο οπαδός των Αθικίων. Στο 27ο λεπτό του δευτέρου ημιχρόνου έγινε τρίτη διακοπή του αγώνα γιατί φίλαθλοι της γηπεδούχου ομάδας πέταξαν πέτρες και μπουκάλια νερού στον επόπτη (υπάρχει το βίντεο) και ως εκ θαύματος “ξεχάστηκε” στο φύλλο αγώνα να αναγράφει. Μέλος της διοίκησης των Αθικίων παρακολούθησε το δεύτερο ημίχρονο πάνω από τον πάγκο των Αθικίων και πέταγε μπουκάλια νερού εντός γηπέδου. Οι διαιτητές έφυγαν με συνοδεία αστυνομίας από το γήπεδο. Συγχαρητήρια στους σκηνοθέτες της σημερινής παράστασης πράγματι είστε “διαφορετικοί”».