Δευτέρα
5
Δεκέμβριος
TOP

Αναβλήθηκε το κυριακάτικο ματς της Καλαμάτας με τη Ρόδο – Η επίσημη ανακοίνωση της ΠΑΕ Καλαμάτα

Αναβλήθηκε και επίσημα το ματς της Κυριακής 23/01/22 ανάμεσα στην Καλαμάτα και την Ρόδο λόγω κρουσμάτων κορωνοϊού. Η ομάδα της Ρόδου είχε περισσότερα από 7 κρούσματα και σύμφωνα με το επικαιροποιημένο υγειονομικό πρωτόκολλο ο αγώνας αναβάλλεται.

“Αν στην ομάδα εντοπισθούν 4 ή περισσότερα νέα κρούσματα σε αθλητές κατά τους δύο τελευταίους ελέγχους πριν τον αγώνα(αθροιστικά), τότε ο αγώνας αναβάλλεται. Ειδικά για το ποδόσφαιρο, λόγω του αυξημένου αριθμού αθλητών, ο αριθμός αυτός είναι 7.” αναφέρει πιο συγκεκριμένα το επικαιροποιημένο υγειονομικό πρωτόκολλο…Τα κρούσματα που εντοπίστηκαν στην ομάδα της Ρόδου είναι περισσότερα από οκτώ κι έτσι ελήφθη η απόφαση αυτή. Από την ΠΑΕ Καλαμάτα αναμένεται η επίσημη ανακοίνωση από ώρα σε ώρα.

Η ομάδα πλέον στρέφει την προσοχή της στην επόμενη αγωνιστική της υποχρεώση με το Αιγάλεω στο “Στ. Μαυροθαλασσίτης” την Τετάρτη 26/01/22 και ώρα 15:00 για την 12η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League ΙΙ.

Η επίσημη ανακοίνωση της ΠΑΕ Καλαμάτα

Η ΠΑΕ Καλαμάτα ανακοινώνει οτι το παιχνίδι της Κυριακής με τη Ρόδο αναβάλλεται

Η ΠΑΕ Καλαμάτα ανακοινώνει οτι το προγραμματισμένο παιχνίδι της Κυριακής με τη Ρόδο αναβάλλεται ύστερα από αίτημα της ομάδας της Δωδεκανήσου η οποία έχει κρούσματα κορονοϊού. Κατόπιν αυτού η ομάδα θα έχει αύριο ρεπό και θα επιστρέψει στις προπονήσεις την Κυριακή για να αρχίσει προετοιμασία για το παιχνίδι της Τετάρτης στην Αθήνα με το Αιγάλεω.