Παρασκευή
8
Δεκέμβριος
TOP

Κορυφαία η Βάσια Μιχαλοπούλου στα Masters Πελοποννήσου – Στην 7η θέση κατετάγη η Μπλουγουρά

Με τον καλύτερο τρόπο ξεκίνησε το 2023, για την αγωνιστική ομάδα του Ο.Α.Καλαμάτας. Το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε, διεξήχθη στις εγκαταστάσεις του Ο.Α.Ρίου στην Πάτρα, τo Masters της ΣΤ΄ Ένωσης Πελοποννήσου, αγοριών- κοριτσιών για τις κατηγορίες κάτω των 12, 14 και 16. Στους αγώνες αυτούς δικαίωμα συμμετοχής είχαν οι πρώτοι 8 αθλητές της κατάταξης της Πελοποννήσου, σύμφωνα με την βαθμολογία που διαμορφώθηκε το 2022. 

Έτσι, ο Όμιλός μας εκπροσωπήθηκε στην κατηγορία κάτω των 16  από την Βάσια Μιχαλοπούλου (1η κατάταξης) και Λήδα Μπλουγουρά (8η κατάταξης), οι οποίες τα πήγαν περίφημα.

      Συγκεκριμένα, η Βάσια ολοκλήρωσε την εξαιρετική της περσινή πορεία, κατακτώντας την 1η θέση, αποδεικνύοντας ότι είναι η καλύτερη αθλήτρια στην Πελοπόννησο στην μεγαλύτερη ηλικιακά κατηγορία  των κοριτσιών κάτω των 16. Στους αγώνες του Ομίλου, η Μιχαλοπούλου κέρδισε και τους 3 αγώνες και στον μεγάλο τελικό επικράτησε της Γρίβα Ανδριανής (Α.Ο.Α.Πατρών) 6-1, 6-1.

       Η Λήδα, στη φάση των Ομίλων ηττήθηκε και στους 3 αγώνες της, αλλά στον αγώνα κατάταξης 7-8 , πραγματοποίησε πολύ καλό αγώνα και νίκησε την Νικολακοπούλου (Χρυσός Ο.Α.) 6-2, 6-0 καταλαμβάνοντας την 7η θέση.

Συγχαρητήρια στις αθλήτριές μας!