Παρασκευή
14
Ιούνιος
TOP

Μ. Γερονικολός για ανακοίνωση ψηφοδελτίου ΠΑΣΟΚ: “Αποτελεί σάλπισμα για συστράτευση, ενόψει της επικείμενης μάχης των εθνικών εκλογών”

«Η ανακοίνωση των ψηφοδελτίων από τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, Νίκο Ανδρουλάκη, αποτελεί σάλπισμα για συστράτευση, ενόψει της επικείμενης μάχης των εθνικών εκλογών” τονίζει σε δήλωσή του ο Μενέλαος Γερονικολός αναφορικά με την ανακοίνωση του ψηφοδελτίου του ΠΑΣΟΚ.

Και συνεχίζει: “Δηλώνω «παρών» και έτοιμος να δώσω από την «πρώτη γραμμή» τη μάχη για τη δημοκρατική αναγέννηση του τόπου μας, τη μάχη για την Αλλαγή.

Με συνέπεια συνεχίζω τον αγώνα που ξεκίνησα το 2015. Αλλά και το 2019, όταν η αείμνηστη πρόεδρος μας, Φώφη Γεννηματά, μου έδωσε την ευκαιρία να στηρίξω την προσπάθεια για την ανασυγκρότηση του δημοκρατικού χώρου.

Με συνέπεια, συνεχίζω τον αγώνα για την επίλυση των προβλημάτων της Μεσσηνίας, με συνέπεια, όπως έκανα τα προηγούμενα χρόνια, θα σταθώ και πάλι δίπλα στους πολίτες, σε κάθε χωριό, σε κάθε πόλη του Νομού.

Οι ερχόμενες εκλογές συνιστούν μια μεγάλη πρόκληση για όλους μας.

Τώρα είναι η ώρα να βάλουμε τέλος στις νεοφιλελεύθερες πολιτικές που οδήγησαν την κοινωνία σε αδιέξοδα.

Τώρα είναι η ώρα να στείλουμε μήνυμα δημοκρατίας σε εκείνους που «τσαλάκωσαν» τους δημοκρατικούς θεσμούς.

Για τη Μεσσηνία οι επόμενες εθνικές εκλογές αποτελούν «στοίχημα», που θα καθορίσει το μέλλον μας.

Τώρα είναι η ώρα οι πολίτες του Νομού να αποκτήσουν φωνή. 

Τώρα είναι η ώρα οι πολίτες της Μεσσηνίας να δώσουν δύναμη στη νέα γενιά.

Τώρα είναι η ώρα να αλλάξουμε τον τόπο μας. 

Καλώ κάθε δημοκράτη να σταθεί στο πλευρό μας, καλώ κάθε προοδευτικό πολίτη να δώσει μαζί μας τη μάχη για το αύριο της πατρίδας μας, για το μέλλον της Μεσσηνίας μας.”