Παρασκευή
24
Μάιος
TOP

Μ. Γερονικολός: «Καλούμε κάθε πολίτη να γίνει συμμέτοχος στην πορεία του Κινήματος στην κοινωνία»

Ο οδικός χάρτης, ο οποίος θα οδηγήσει στη νέα οργανωτική δομή του Κινήματος Αλλαγής – ΠΑΣΟΚ συζητήθηκε την Κυριακή στη συνεδρίαση της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής. Στο πλαίσιο αυτό, στις 8 Μαΐου θα πραγματοποιηθούν εκλογές για την ανάδειξη νέων Τοπικών Οργανώσεων και αντιπροσώπων για το συνέδριο, το οποίο θα διεξαχθεί από τις 20 έως τις 22 του ίδιου μήνα.

Παράλληλα, το Κίνημα Αλλαγής – ΠΑΣΟΚ θα πραγματοποιήσει Περιφερειακά Συνέδρια σε ολόκληρη τη χώρα, με στόχο την εξειδίκευση και την επικαιροποίηση των προγραμματικών του θέσεων.

Με αφορμή τη συμμετοχή στη συνεδρίαση της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής του Κινήματος Αλλαγής – ΠΑΣΟΚ το μέλος της Επιτροπής, Μενέλαος Γερονικολός, δήλωσε:

«Απευθύνουμε ανοιχτή πρόσκληση στην κοινωνία των πολιτών και την καλούμε να συμμετάσχει στις διαδικασίες αυτοοργάνωσης του Κινήματος Αλλαγής – ΠΑΣΟΚ. 

Καλούμε κάθε πολίτη να γίνει συμμέτοχος στην πορεία του Κινήματος στην κοινωνία, να συμβάλει δημιουργικά στην διαμόρφωση των θέσεών μας. 

Ξεκινάμε από αύριο τον αγώνα, προκειμένου να επιτύχουμε και να διασφαλίσουμε τη δημιουργία ενός σύγχρονου και ανοικτού κόμματος στην κοινωνία».