Σάββατο
9
Δεκέμβριος
TOP

Μ. Γερονικολός: «Ο στόχος μας είναι να κερδίσουμε τη ΝΔ και όχι να περάσουμε τον ΣΥΡΙΖΑ» (video)

Τη δυναμική που αναπτύσσει το ΠΑΣΟΚ ανεβάζοντας… ταχύτητα στην κούρσα της αντιπολίτευσης στην Ελλάδα, ανέπτυξε παρεμβαίνοντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της τηλεόρασης Best ο πολιτευτής του κόμματος στη Μεσσηνία και μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του Κινήματος, Μενέλαος Γερονικολός, ξεκαθαρίζοντας πως είναι κάτι που έχει ξεκινήσει εδώ και μήνες και δε σχετίζεται με το κλίμα διάσπασης στον ΣΥΡΙΖΑ.

«Πολλοί θέλουν να σχετίσουν την άνοδο του ΠΑΣΟΚ με όσα συμβαίνουν στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ. Η άνοδος όμως καταγράφεται εδώ και καιρό. Αρχικά από τις εθνικές εκλογές όπου και διπλασιάσαμε τα ποσοστά μας, όταν πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ήταν ακόμη ο Αλέξης Τσίπρας, ενώ είχαμε και επιτυχίες στις αυτοδιοικητικές εκλογές», είπε ο κ. Γερονικολός, τονίζοντας -σε συνέχεια των αναφορών  του Νίκου Ανδρουλάκη- πως οι δημοσκοπήσεις είναι οι φωτογραφίες της στιγμής.

«Εμείς δε θέλουμε να δημιουργήσουμε άλμπουμ φωτογραφιών αλλά να απευθυνθούμε στην κοινωνία όπου αντιμετωπίζει τεράστια προβλήματα», σημείωσε το μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ, Μενέλαος Γερονικολός που μίλησε και για πιθανή επιστροφή στελεχών που είχαν προσχωρήσει στον ΣΥΡΙΖΑ. «Μπορούμε να έχουμε επιστροφή του Γιάννη του Ραγκούση; Του κ, Μπίστη; Μπορούμε να έχουμε συνεργασία με στελέχη όπως ο κ. Πολάκης; Όχι δεν μπορούμε. Δεν είμαστε σούπερ μάρκετ», ανέφερε ο κ. Γερονικολός ο οποίος οριοθέτησε τον επόμενο μεγάλο στόχο του ΠΑΣΟΚ ο οποίος αφορά σε μια πολύ καλή πορεία στις ευρωεκλογές. «Εμείς αναδεικνύουμε ζητήματα όπως σε το[ικό επίπεδο κι εγώ προσωπικά και αυτήν την προσπάθεια θα συνεχίσουμε όλοι και επειδή το… γήπεδο για το ΠΑΣΟΚ είναι ευνοϊκό, νομίζω θα μπορούν καλύτερα να μας ακούσουν οι πολίτες και να κερδίσουμε τη ΝΔ, αφού αυτός είναι ο στόχος μας και όχι να περάσουμε τον ΣΥΡΙΖΑ», ανέφερε καταληκτικά ο Μενέλαος Γερονικολός.