Τρίτη
5
Δεκέμβριος
TOP

MadWalk 2022!!! Η Ελλάδα ψηλότερα και σε αυτόν το τομέα (pics-video)

Το μεγαλύτερο fashion show της Ελλάδας έλαμψε και φέτος και ήταν συγκλονιστικό. Όλα εξελίχθηκαν την Τρίτη σε μια βραδιά που θα μείνει αξέχαστη και όλοι όσοι παρευρέθηκαν και συμμετείχαν έμειναν κατάπληκτοι, κάτι που αναμένεται να γίνει και σε όλους όσοι παρακολουθήσουν το μοναδικό αυτό event από το MEGA σε λίγες μέρες.

To MadWalk 2022 by Serkova – The Fashion Music Project, πραγματοποιήθηκε λοιπόν με τεράστια επιτυχία για 12η συνεχόμενη χρονιά, σε ένα ανατρεπτικά δημιουργικό event που ενώνει τη μόδα με τη μουσική. Την παρουσίαση της λαμπερής βραδιάς είχε αναλάβει η Μαριέττα Χρουσαλά, η οποία εντυπωσίασε.

Όπως και κάθε χρόνο, το κοινό περίμεναν μοναδικές εκπλήξεις, με πρωτότυπα acts, λαμπερά catwalks από δημοφιλείς καλλιτέχνες, αλλά και πρωτοποριακές δημιουργίες κορυφαίων Ελλήνων σχεδιαστών και fashion brands.

Το MAD ανάμεσα στα πολλά που έχει καταφέρει όλα αυτά τα χρόνια, έχει κάνει και θεσμό αυτό το event που έχει αγκαλιάσει όλη η Ελλάδα και όχι μόνο. 

Αξίζουν πραγματικά συγχαρητήρια στην ομάδα του MAD, αλλά περισσότερο στο εμπνευστή και ιδιοκτήτη του κ. Ανδρέα Κουρή, που παρά τις δύσκολες συνθήκες, επιμένει και σηκώνει την Ελλάδα ψηλότερα σε αυτόν τον δύσκολο τομέα.

Σκηνοθέτης, φυσικά, ήταν ο σκηνοθέτης που άλλαξε τα τηλεοπτικά δεδομένα στην Ελλάδα ο καταπληκτικός Δημήτρης Τσίγκος, ενώ την τηλεοπτική παραγωγή έκανε για μια ακόμη χρονιά η εταιρία BAV Belogiannis.

Δείτε pics και video…