Δευτέρα
26
Φεβρουάριος
TOP

Με 95 δρομείς σε όλα τα αγωνίσματα δίνει βροντερό παρών ο ΣΔΥ Μεσσηνίας στον 40ο Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας

Η αντίστροφη μέτρηση για το μεγάλο αθλητικό γεγονός της χώρας μας έχει ξεκινήσει. Σε λίγες ημέρες δεκάδες μεσσήνιοι αθλητές, μέλη του Συλλόγου Δρομέων Υγείας Μεσσηνίας θα βρεθούν στην εκκίνηση του 40ου Αυθεντικού μαραθώνιου της Αθήνας και των παράλληλων αγώνων των 10 και 5 χιλιομέτρων. Συγκεκριμένα, ο  ΣΔΥ Μεσσηνίας θα δώσει βροντερό παρών με 95 δρομείς σε όλα τα αγωνίσματα και για το λόγο αυτό, διοργανώνει 2ήμερη εκδρομή στις 11 και 12 Νοεμβρίου 2023.

“Όλοι σιγά σιγά έχετε παραλάβει τα bib number και ετοιμάζεστε με ανυπομονησία…..
Η συμμετοχή είναι μεγάλη, ενώ λίγες θέσεις υπάρχουν ακόμη στο πούλμαν, που θα αναχωρήσει από την Καλαμάτα το Σάββατο 11/11/2023 στις 06:30πμ από τα γραφεία του Συλλόγου (Ανατολικό Κέντρο – Κτίριο 31, γήπεδο Μεσσηνιακού – Παλαιό στρατόπεδο) και θα επιστρέψει από Αθήνα την Κυριακή 12/11/2023, ώρα 18:00 με σημείο αναχώρησης την πλατεία Καραϊσκάκη, μπροστά από το ξενοδοχείο STANLEY.
Όσοι επιθυμείτε, μπορείτε ακόμη να δηλώσετε συμμετοχή και να ακολουθήσετε την αποστολή μας στην Αθήνα, ενώ θα πρέπει να πληρώσετε και το κόστος που ανέρχεται σε 25€ με επιστροφή.
Σύμφωνα με το πρόγραμμα, το πούλμαν με το που θα φθάσει στην Αθήνα θα μεταβεί στο ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΑΕ ΚΒΟ ΝΤΟ που βρίσκεται στο Ολυμπιακό Συγκρότημα του Φαλήρου, όπου θα γίνει η διανομή & παραλαβή των αριθμών συμμετοχής με το chip χρονομέτρησης και των πακέτων συμμετοχής για όλους τους συμμετέχοντες και θα παραμείνει για περίπου δύο ώρες.
Μετά την παραλαβή του πακέτου συμμετοχής το πούλμαν για όσους επιθυμούν να μετακινηθούν μέχρι το κέντρο τις Αθήνας, θα μεταβεί στην Πλατεία Συντάγματος. Για τους αθλητές που θα μεταβούν με δικά τους μεταφορικά μέσα, το ραντεβού συνάντησης με την αποστολή, θα γίνει στην κεντρική είσοδο του κλειστού γηπέδου TAEKBONTO στις 10:30 π.μ του Σαββάτου 11/11/2023 για την καθιερωμένη αναμνηστική φωτογραφία.
Σας περιμένουμε όλους για να ζήσουμε και φέτος μοναδικές δρομικές στιγμές” αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση.