Τρίτη
29
Νοέμβριος
TOP

Με επιτυχία η αυλαία του 3ου Τουρνουά υδατοσφαίρισης Ανδρών «Όχι στα Ναρκωτικά, Ναι στον Αθλητισμό» του Άργη Καλαμάτας

Το τμήμα υδατοσφαίρισης της Π.Α.Ε. Άργη Καλαμάτας ενόψει της προετοιμασίας της ανδρικής ομάδας για τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις στη Β Εθνική τον προσεχή Μάϊο, στα πλαίσια διάδοσης του αθλήματος, αλλά και την ανάδειξη της κοινωνικής πλευράς που προωθεί ο αθλητισμός, πραγματοποίησε το 3ο τουρνουά υδατοσφαίρισης ανδρών «ΟΧΙ ΣΤΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ ΝΑΙ ΣΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ» το Σάββατο 2 και την Κυριακή 3 Απριλίου στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Καλαμάτας με τη συμμετοχή των ανδρικών ομάδων:

 1. Άργης Καλαμάτας
 2. Τρίτων Αμαρουσίου
 3. Ν.Ο. Ναυπλίου
 4. Ν.Ο. Καλαμακίου
 5. Μαρούσι Α.Σ.
 6. Ολυμπιάδα Πετρούπολης

Το πρόγραμμα και τα αποτελέσματα των αγώνων είχαν ως εξής:

Σάββατο – 1η Αγωνιστική

Ν.Ο. Ναυπλίου – Τρίτων Αμαρουσίου       18-3

Ν.Ο. Καλαμακίου – Μαρούσι Α.Σ.  11-4

Άργης Καλαμάτας – Ολυμπιάδα Πετρούπολης (εκτός βαθμολογίας)  7-14

2η Αγωνιστική

Ν.Ο. Ναυπλίου – Ν.Ο. Καλαμακίου (εκτός βαθμολογίας)         3-12

Άργης Καλαμάτας – Τρίτων Αμαρουσίου  8-10

Μαρούσι Α.Σ. – Ολυμπιάδα Πετρούπολης          12-13

Κυριακή –  3η Αγωνιστική

Άργης Καλαμάτας – N.O. Ναυπλίου       3-9

Τρίτων Αμαρουσίου – Μαρούσι Α.Σ. (εκτός βαθμολογίας)      4-19

Ν.Ο. Καλαμακίου – Ολυμπιάδα Πετρούπολης    14-8

Κατάταξης

16:00 Θ. 5-6 Άργης Καλαμάτας – Μαρούσι Α.Σ.         6-9

17:00 Θ. 3-4 Τρίτων Αμαρουσίου – Ολυμπιάδα Πετρούπολης         8-4

18:00 Θ. 1-2 Ν.Ο. Ναυπλίου – Ν.Ο. Καλαμακίου        2-10

   Η τελική κατάταξη των ομάδων βάση των αποτελεσμάτων ήταν ως εξής:

 1. Ν.Ο. Καλαμακίου
 2. Ν.Ο. Ναυπλίου
 3. Τρίτων Αμαρουσίου
 4. Ολυμπιάδα Πετρούπολης
 5. Μαρούσι Α.Σ.
 6. Άργης Καλαμάτας

Όλες οι ομάδες είχαν τη δυνατότητα να αγωνιστούν σε επίσημους αγώνες πριν από την έναρξη των πρωταθλημάτων Β και Γ εθνικής ανδρών, με δυνατές μονομαχίες που δόθηκαν μέσα στο νερό από όλους του παίχτες μπροστά στα μάτια αρκετών θεατών που παρακολούθησαν συναρπαστικούς αγώνες αυτό το 2μερο.

Η ομάδα της Π.Α.Ε. ΑΡΓΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ κατάφερε να συμμετέχει σε επίσημους αγώνες μετά από 7 μήνες και αγωνίστηκε για διάφορους λόγους (κρούσματα covid, επαγγελματικοί κτλ.) με απουσίες 8 παιχτών από το φετινό ρόστερ της ομάδας.

Το συγκεκριμένο τουρνουά συνδιοργανώθηκε με την Περιφέρεια   Πελοποννήσου και τον Δήμο Καλαμάτας, τελούσε υπό την επίσημη έγκριση της  Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδος (Κ.Ο.Ε.) και την παράλληλη στήριξη του Συνδέσμου Ελλήνων Διαιτητών Υδατοσφαίρισης (Σ.Ε.Δ.Υ.). Οργανωτικά αξίζει να αναφερθεί ότι τηρήθαν όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα όπως ισχύουν.

Την απονομή των επάθλων  πραγματοποίησε ο πρόεδρος του αθλητικού οργανισμού του Δήμου Καλαμάτας κος Βασιλόπουλος Παναγιώτης.

Ευχαριστούμε θερμά την Περιφέρεια Πελοποννήσου και το Δήμο Καλαμάτας, αλλά και φυσικά τους επαγγελματίες και τις επιχειρήσεις της πόλης για την οικονομική τους στήριξη στο τουρνουά.

Τα τμήματα υδατοσφαίρισης της Π.Α.Ε. ΑΡΓΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ συνεχίζουν τις καθημερινές προπονήσεις και τη συμμετοχή σε αγώνες με διάθεση, όρεξη και όραμα για την ανάπτυξη του αθλήματος της υδατοσφαίρισης, προάγουν την εξέλιξη των νέων αθλητών πάντα με γνώμονα το «ΕΥ ΑΓΩΝΙΖΕΣΘΑΙ» και την “ΕΥΓΕΝΗ άμιλλα”, αλλά και αναδεικνύουν κοινωνικές πλευρές που προωθεί ο αθλητισμός.