Τετάρτη
17
Απρίλιος
TOP

Με μαχαίρια, σουγιάδες και κάλυκες πυροβόλου όπλου συνελήφθη 41χρονος στην Καλαμάτα

Σε έλεγχο των Αρχών ένας 41χρονος εντοπίστηκε έχοντας στην κατοχή, στην οικία και στο όχημα που οδηγούσε διάφορα όπλα επί το πλείστον μαχαίρια.

Μετά από παρασχεθείσα πληροφορία, οι αρχές προχώρησαν σε έλεγχο εντοπίζοντας στο σπίτι του 41χρονου, κάτοικου Καλαμάτας, μαχαίρια, σουγιάδες και κάλυκες πυροβόλου όπλου. Ακολούθως, τόσο στην κατοχή όσο στο όχημα του συλληφθέντα, οι αστυνομικοί εντόπισαν μεταλλική ράβδο και σουγιάδες.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ.

«Συνελήφθη, χθες (14.2.2024) το πρωί, στην Καλαμάτα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας, 41χρονος ημεδαπός, γιατί σε έρευνα που έγινε σε οικία του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν -2- μαχαίρια, με μήκος λάμας -16- και -12- εκατοστά, αντίστοιχα, -1- κάλυκας πολυβόλου όπλου, -1- αναδιπλούμενο μαχαίρι με μήκος λάμας -11- εκατοστά. Επιπλέον, ο 41χρονος κατείχε αναδιπλούμενο σουγιά, με μήκος λάμας -6- εκατοστά, ενώ σε έρευνα που έγινε σε όχημά του βρέθηκε και κατασχέθηκε μεταλλική ράβδος»

Συνελήφθη 48χρονοςγια παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα

Δίχως άδεια κατοχής βρέθηκε να κατέχει όπλο και συνελήφθη από τις Αρχές 48χρονος, κάτοικος Καλαμάτας. κατόπιν παραχθείσας πληροφορίες οι αρχές προχώρησαν σε έρευνα στο σπίτι του 48χρονου όπου εντόπισαν κυνηγετικό όπλο άνευ σειριακού αριθμού.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ.

«Συνελήφθη, χθες (14.2.2024) το πρωί, στην Καλαμάτα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας, 48χρονος ημεδαπός, γιατί σε έρευνα που έγινε σε οικία του βρέθηκε -1- κυνηγετικό όπλο, το οποίο κατασχέθηκε.»