Παρασκευή
23
Φεβρουάριος
TOP

Μεγάλη μεσσηνιακή επιχειρηματική συμφωνία με… άρωμα Ιταλίας! – Η εταιρεία Γ. ΣΠΙΝΟΣ ΚΑΙ ΣΙΑ ΟΕ έδωσε τα χέρια με την «Lazzarin cafe» (video)

Μια από τις αγαπημένες συνήθειες στην Ελλάδα είναι ο καφές. Ταιριάζει στην… κουλτούρα μας, στο κλίμα, ενώ αποτελεί την πρώτη μας επιλογή για κάθε στιγμή! Οι Έλληνες πάντοτε αγαπούσαν τον καφέ. Η εγχώρια αγορά χρόνο με τον χρόνο έχει να επιδείξει μία σημαντική άνοδο ως προς την ποσότητα που καταναλώνεται αλλά και μία σπουδαία βελτίωση όσον αφορά ποιότητα του καφέ που φτάνει στον τελικό καταναλωτή. Οι εταιρείες δεν σταμάτησαν να επενδύουν στον κλάδο του καφέ διευρύνοντας την παρουσία τους, με τον ανταγωνισμό να εντείνεται συνεχώς. Σε αυτό το πλαίσιο ένα σπουδαίο deal έγινε και έχει… άρωμα μεσσηνιακό! Ο λόγος για την σημαντική εμπορική συμφωνία ανάμεσα στη μεσσηνιακή εταιρεία Γ. ΣΠΙΝΟΣ ΚΑΙ ΣΙΑ ΟΕ  και την ιταλική «Lazzarin cafe» με 30ετή δυναμική παρουσία στην παραγωγή και εμπορία υψηλής ποιότητας καφέ.

Δείτε τα όσα σχολιάστηκαν στον κεντρικό δελτίο ειδήσεων για το νέο αυτό επιχειρηματικό βήμα της εταιρείας Γ ΣΠΙΝΟΣ ΚΑΙ ΣΙΑ ΟΕ η οποία συνεχίζει να γράφει τη δική της ιστορία στον χώρο του καφέ.

Η Γ. ΣΠΙΝΟΣ ΚΑΙ ΣΙΑ ΟΕ χαίρει της εμπιστοσύνης της ιταλικής εταιρείας για την εξωστρέφειά της αλλά και την συνεχή διεύρυνση της παροχής υψηλής ποιότητας προϊόντων καφέ στο πελατολόγιό της. Γεγονός που κέρδισε την εμπιστοσύνη της πασίγνωστης ιταλικής εταιρείας «Lazzarin cafe», της οποίας πλέον η μεσσηνιακή εταιρεία αποτελεί νέο αποκλειστικό αντιπρόσωπο στην Ελλάδα!

Η εταιρεία “Lazzarin Cafe” αποτελεί μέλος της κοινοπραξίας Consorzio per la tutela del Caffe Espresso Italiano, που στοχεύει στην προστασία και προαγωγή του παραδοσιακού ιταλικού καφέ espresso και στην αναγνώρισή του ως άυλη κληρονομιά της ανθρωπότητας από την UNESCO. Αποτελεί επίσης μέλος του Gruppo Triveneto Torrefattori Caffe, που προάγει συγκεκριμένες ποιοτικές προδιαγραφές για τον ιταλικό καφέ.

Μια μακροπρόθεσμη συνεργασία που αποτελεί ευκαιρία και για τους Μεσσήνιους λάτρεις του καφέ να απολαύσουν υψηλής ποιότητας καφέ espresso 100% Arabica σε ειδική συσκευασία μεταλλικού δοχείου και βαλβίδα (3kg).

Η προσεκτική επιλογή πρώτης ύλης, οι αυστηροί έλεγχοι και καθ’όλη τη διάρκεια της επεξεργασίας και η μακρά εμπειρία στο περίφημο ιταλικό ψήσιμο, προσδίδουν στον καφέ μια αρωματική, πλούσια και “γεμάτη” γεύση…

Μια μεγάλη επιχειρηματική συμφωνία – Μια σημαντική κίνηση από την Γ. Σπίνος και ΣΙΑ ΟΕ με την Ιταλική εταιρεία Lazzarin Cafe