Σάββατο
2
Δεκέμβριος
TOP

Μια μεγάλη επιχειρηματική συμφωνία – Μια σημαντική κίνηση από την Γ. Σπίνος και ΣΙΑ ΟΕ με την Ιταλική εταιρεία Lazzarin Cafe

Στο πλαίσιο της στρατηγικής συνεχούς ανάπτυξης της εταιρείας “ Γ. ΣΠΙΝΟΣ ΚΑΙ ΣΙΑ ΟΕ ” ανακοινώνουμε την έναρξη εμπορικής συνεργασίας μας με τη γνωστή Ιταλική εταιρεία “Lazzarin Cafe”, που διαπρέπει επί 30 χρόνια στην παραγωγή και εμπορία υψηλής ποιότητας Ιταλικού καφέ, για την αποκλειστική αντιπροσώπευση των προϊόντων της στην Ελλάδα.

Η εταιρεία “Lazzarin Cafe” αποτελεί μέλος της κοινοπραξίας Consorzio per la tutela del Caffe Espresso Italiano, που στοχεύει στην προστασία και προαγωγή του παραδοσιακού Ιταλικού καφέ espresso και στην αναγνώρισή του από την UNESCO ως άυλης κληρονομιάς της ανθρωπότητας και του Gruppo Triveneto Torrefattori Caffe, που προάγει συγκεκριμένες ποιοτικές προδιαγραφές για τον Ιταλικό καφέ.

Τη νέα αυτή συνεργασία μας, αποφασίσαμε με γνώμονα τη διεύρυνση της παροχής νέων υψηλής ποιότητας προϊόντων καφέ στους πελάτες μας, με τη γνωστή αξιοπιστία και συνέπεια της εταιρείας μας.