Τρίτη
6
Δεκέμβριος
TOP

Μήνυμα του δήμαρχου Μεσσήνης για τις πανελλήνιες εξετάσεις 2022

Ευχές για καλή δύναμη στις εξετάσεις και ακολούθως επιτυχή επαγγελματική σταδιοδρομία αποστέλλει ο δήμαρχος Μεσσήνης, Γιώργος Αθανασόπουλος.

«Αγαπητοί  μαθητές,

Σας εύχομαι από καρδιάς καλή δύναμη και καλή επιτυχία στις Πανελλαδικές εξετάσεις που αποτελούν το πρώτο σημαντικό αγώνα στις επιδιώξεις σας για ένα καλύτερο μέλλον.

Αναγνωρίζοντας τη μεγάλη προσπάθεια που έχετε καταβάλει το προηγούμενο διάστημα αλλά και τη στήριξη των οικογενειών και των καθηγητών σας που στάθηκαν συμπαραστάτες σας όλο αυτό το διάστημα, προκειμένου να ανταποκριθείτε στις υψηλές απαιτήσεις των εξετάσεων, είμαι σίγουρος ότι με ψυχραιμία, θάρρος, αισιοδοξία και αποφασιστικότητα, θα πετύχετε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Οι πανελλαδικές είναι μία από τις πολλές εξετάσεις που θα δώσετε στη ζωή σας και αποτελεί αφετηρία για να θέσετε νέους στόχους και να ξεκινήσετε νέες προσπάθειες. Να βρίσκεις το θάρρος να ξεκινάς και τη δύναμη να συνεχίζεις είναι βασικά στοιχεία επιτυχίας για τη ζωή όλων και κυρίως των νέων. Μη σταματάτε λοιπόν να διεκδικείτε τα όνειρά σας με εμπιστοσύνη στις δυνάμεις σας και να είστε σίγουροι ότι οι προσπάθειές σας θα επιβραβευτούν.

Έχετε τις εγκάρδιες ευχές μου για καλή επιτυχία.

Ο Δήμαρχος Μεσσήνης

Γιώργος Αθανασόπουλος»