Πέμπτη
20
Φεβρουάριος
TOP

«Μύλος» έγιναν Κωνσταντοπούλου – Δήμας στους διαδρόμους της Βουλής: «Είναι έντιμο να σε περιμένω 20 λεπτά;» – «Μην κάνεις σόου»

Νέο επεισόδιο είχε σήμερα, Παρασκευή (14.02.25) στη Βουλή η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας Ζωή Κωνσταντοπούλου. Αυτή τη φορά η κόντρα ξέσπασε με τον υφυπουργό Εθνικής Οικονομίας Χρίστο Δήμα.

Ένταση μεταξύ του Χρίστου Δήμα και της Ζωής Κωνσταντοπούλου σημειώθηκε στους διαδρόμους της Βουλής, καθώς δεν συζητήθηκε τελικά η προγραμματισμένη για σήμερα το πρωί επίκαιρη ερώτηση που είχε καταθέσει η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας αναφορικά με το λαθρεμπόριο στους σιδηροδρόμους.

Σύμφωνα με το αναλυτικό πρόγραμμα της Ολομέλειας, η συζήτηση της επίκαιρης ερώτησης της κυρίας Κωνσταντοπούλου προς τον κ. Δήμα με θέμα: «Το Λαθρεμπόριο στον σιδηρόδρομο, οι αποκαλύψεις για το Έγκλημα των Τεμπών και οι δηλώσεις στελεχών της Κυβέρνησης» είχε οριστεί για τις 09:45 μετά από ανατύπωση της αρχικής ατζέντας που προγραμμάτιζε την διαδικασία στις 10:00.

Η κυρία Κωνσταντοπούλου καθυστέρησε κι έτσι ο προεδρεύων Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος ζήτησε ολιγόλεπτη διακοπή της συνεδρίασης. Ωστόσο, έως τις 10.20 η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας δεν είχε εμφανιστεί και τότε ο κ. Κωνσταντινόπουλος κήρυξε το τέλος των εργασιών, λέγοντας «κι ο Θεός βοηθός».

Προσερχόμενη στους διαδρόμους της Βουλής, η κυρία Κωνσταντοπούλου συνάντησε τον κ. Δήμα, ο οποίος αποχωρούσε από το κτίριο και τότε τα «αίματα άναψαν», με τον υφυπουργό να της τονίζει πως την περίμενε 20 λεπτά.

Διαβάστε περισσότερα στο ρεπορτάζ του newsit.gr πατώντας εδώ