[nx_top_tags]
Παρασκευή
22
Σεπτέμβριος
TOP

Ν. Χαρδαλιάς στο BEST: «Το κρίσιμο είναι ποιος μπορεί να κάνει καλύτερη τη ζωή μας» -Τι είπε για την Κυβέρνηση, την Αττική και τις υποψηφιότητες Πτωχού και Παναγιωτοπούλου (video)

Στην Καλαμάτα και την Τριφυλία βρέθηκε ο πρώην υπουργός και υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής με τη στήριξης της ΝΔ Νίκος Χαρδαλιάς, ο οποίος μαζί με στελέχη του κόμματος, βρέθηκε στα εκλογικά κέντρα του Δημήτρη Πτωχού και της Χάιδως Παναγιωτοπούλου, σημειώνοντας πως οι δύο αυτές υποψηφιότητες, έχουν δύο κοινά. Είναι υποψηφιότητες που έρχονται από το μέλλον.

ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΟΙ
ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΕΣ
ΠΤΩΧΟΥ ΚΑΙ
ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΥ

«Είναι μια εξαιρετική υποψηφιότητα», είπε ο κ. Χαρδαλιάς αναφερόμενος στον υποψήφιο περιφερειάρχη Πελοποννήσου Δημήτρη Πτωχό, τονίζοντας πως έχει συνεργασθεί στο παρελθόν μαζί του, όταν ήταν αυτοδιοικητικός ο ίδιος και εκείνος, σε θέση ευθύνης. «Νομίζω πως η υποψηφιότητα του Δημήτρη Πτωχού είναι μια υποψηφιότητα που αφορά στο μέλλον της Πελοποννήσου. Πρέπει να κοιτάξουμε τους πολίτες στα μάτια και να μιλήσουμε για πραγματικές λύσεις. Είναι μια υποψηφιότητα από το μέλλον και πρέπει οι κάτοικοι της Πελοποννήσου να αφήσουν πίσω ότι τους έχει πληγώσει», ανέφερε παρεμβαίνοντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της τηλεόρασης Best ο Νίκος Χαρδαλιάς που με τις αναφορές του για την υποψηφιότητας της Χάιδως Παναγιωτοπούλου στο Δήμο Τριφυλίας, να κυμαίνονται στο ίδιο πλαίσιο. «Είναι μια εξαιρετική υποψηφιότητα και αυτή. Γνώρισα την Τριφυλία τα τελευταία χρόνια και έχω αποφασίσει να αποσυρθώ εδώ όταν συνταξιοδοτηθώ. Είναι ένας τόπος μοναδικός με τεράστιες δυνατότητες και αυτό με προβλημάτισε τα τελευταία χρόνια, καθώς δεν έχουν καταφέρει αυτές οι δυνατότητες, να έρθουν στο προσκήνιο και να πάρει η περιοχή  τη θέση που της αξίζει. Το: «Τριφυλία Πρωταγωνίστρια», το όνομα που έχει επιλέξει για την παράταξη, χαρακτηρίζει τη συμβολική της προσπάθεια. Η Χάιδω είναι ένα παιδί που πέρα από πολύ σοβαρή επιστήμονας είναι μια από εμάς. Το κορίτσι του Χρήστου και της Δήμητρας που παλέψαν για να κάνουν τρεις ανθρώπους επιστήμονες δουλεύοντας πολύ σκληρά, όπως πολύ σκληρά δουλεύουν οι κάτοικοι της περιοχής. Η Χάιδω είναι ένας άνθρωπος που ξέρει ακριβώς τι θέλει να κάνει. Η δική της υποψηφιότητα έρχεται κι εκείνη, από το μέλλον. Είναι μια υποψηφιότητα που στηρίζει η ΝΔ, που στηρίζει το Πράσινο Κίνημα, άνθρωποι και προσωπικότητες που μπορεί να έρχονται από διαφορετικές ιδεολογικές αφετηρίες και αναφορές, αλλά πιστεύουν πως η Τριφυλία, πρέπει να είναι πρωταγωνίστρια και αυτό, είναι ένα στοίχημα που η Χάιδω μπορεί να κερδίσει κι θα είμαι κι εγώ στο πλευρό της», είπε ο Νίκος Χαρδαλιάς, καλώντας όλους και σε ό,τι τον αφορά να σκεφτούν πολύ, πριν πάνε στην κάλπη και κύριο μέλημά τους, να είναι ποιός την επόμενη μέρα μπορεί να κάνει καλύτερη τη ζωή μας.

Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ
ΑΦΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

«Επιστρέφω εκεί απ’ όπου ξεκίνησα. Η Αυτοδιοίκηση ήταν πάντα μέσα στην καρδιά μου. Θυμάμαι τον εαυτό μου μικρό, να με βλέπω πάντα στην Αυτοδιοίκηση. Είχα την ευλογία και την εμπιστοσύνη των συμπολιτών μου να θητεύσω τρεις τετραετίες στο Δήμο Βύρωνα, να φέρω τα αποτελέσματα εκείνα, ώστε πραγματικά να είμαι χρήσιμος, συνέχισα στον δεύτερο βαθμό ως περιφερειακός σύμβουλος Αττικής κι εκεί κλήθηκα από τον πρωθυπουργό να υπηρετήσω στην κυβέρνηση σε έναν τομέα, αυτόν της διαχείρισης των κρίσεων που τον ήξερα καλά. Είχα αφήσει πίσω μου λιγάκι το αυτοδιοικητικό κομμάτι, αλλά η ζωή κάνει κύκλους και επιστρέφω εκεί απ’ όπου ξεκίνησα και θα τελειώσω εκεί. Η επαφή με τον πολίτη σε κάνει και ως άνθρωπο καλύτερο. Έχω και μια δυσανεξία στο γραφείο. Ο κόσμος έχει κουραστεί να ακούει αναλύσεις. Είναι μακριά από μένα η λογική των γενικών αναλύσεων και συζητήσεων», είπε ο Νίκος Χαρδαλιάς αναφερόμενος στην υποψηφιότητά του στην Περιφέρεια Αττικής, τονίζοντας πως στο δικό του, πρώτο πλάνο, είναι η καθημερινότητα, η ασφάλεια, η πάταξης της εγκληματικότητας και η προστασία από τα καιρικά φαινόμενα.

Αυτό το τελευταίο είναι κάτι το οποίο, επίσης γνωρίζει καλά και στάθηκε σε όσα έγιναν επί των ημερών του, σχολιάζοντας και τα πρώτα χρόνια διακυβέρνησης της ΝΔ. «Η θητεία της κυβέρνησης έχει χαρακτηριστεί από την αντιμετώπιση μεγάλων κρίσεων. Η χώρα κλήθηκε να διαχειριστεί μεγάλες κρίσεις, ενώ το τελευταίο διάστημα βρεθήκαμε αντιμέτωποι με φαινόμενα που ήταν δύσκολο και να προβλεφθούν και θέλω να σας πω πως έχουν γίνει μεγάλα βήματα στον τομέα της Πολιτικής Προστασίας. Το 2019 δεν υπήρχαν γενικά σχέδια και αποκτήσαμε, δεν υπήρχαν εξοπλιστικά προγράμματα και αποκτήσαμε ένα εξαιρετικό , δεν υπήρχε Νομικό Πλαίσιο και πλέον υπάρχει. Αποδεικνύεται πως τα βήματα που έχουμε κάνει είναι πολύ σημαντικά, αλλά τα άλματα που κάνει η κλιματική κρίση είναι μεγαλύτερα. Το κράτος είναι εδώ και μεγάλο μέλημα είναι ο πολίτης και να είναι, αλλά κυρίως να νιώθει ασφαλής», σχολίασε ο Νίκος Χαρδαλιάς, τονίζοντας πως το στοίχημα της Πολιτικής Προστασίας είναι κάτι που αντιμετωπίζει όλος ο πλανήτης. «Η φροντίδα, η αλληλεγγύη και η επαναφορά στην κανονικότητα, πρέπει να είναι το πιο μεγάλο μέλημα», δήλωσε ο κ. Χαρδαλιάς τονίζοντας πως η κυβέρνηση, έχει προτεραιότητα τον άνθρωπο.