Σάββατο
3
Ιούνιος
TOP

Νέα ανάρτηση Πολάκη κατά Μαντά -Νέα απάντηση από τον βουλευτή Μεσσηνίας

Με μια νέα ανάρτηση επανήλθε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Χανίων και Τομεάρχης Διαφάνειας του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης Παύλος Πολάκης κατά του βουλευτή Μεσσηνίας της ΝΔ Περικλή Μαντά. Ο κ. Πολάκης καταγγέλλει τον κ. Μαντά για ληξιπρόθεσμα χρέη προς το δημόσιο με βάση ενημέρωση που είχε από “…επιχειρηματικούς κύκλους της Μεσσηνίας”(!!!), με τον κ. Μαντά να απαντά με μια σκληρή ανακοίνωση δείχνοντας το δρόμο της δικαιοσύνης.

Δείτε αναλυτικά:

Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΥΛΟΥ ΠΟΛΑΚΗ

Περικλή Μαντά, έπρεπε να έχεις παραιτηθεί από χθες!

Σύμφωνα με πληροφορίες από επιχειρηματικούς κύκλους της Μεσσηνίας, οι οποίες επιβεβαιώθηκαν πλήρως από την έρευνα του Τομέα Διαφάνειας του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, ο εν λόγω “άριστος” βουλευτής Μεσσηνίας της ΝΔ έχει από το 2019 ΛΗΞΙΠΡΟΘΕΣΜΑ ΧΡΕΗ προς το ΔΗΜΟΣΙΟ (από ατομική και εταιρική δραστηριότητα) ΑΝΩ ΤΩΝ 650.000 ευρώ, τα οποία ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΡΥΘΜΙΣΕΙ ΠΟΤΕ!!!

Σύμφωνα με το νόμο  “όποιος δεν καταβάλλει τα βεβαιωμένα στη Φορολογική Διοίκηση χρέη προς το Δημόσιο, τιμωρείται με ποινή φυλάκισης τουλάχιστον τριών ετών, εφόσον το συνολικό χρέος υπερβαίνει το ποσό των 200.000€” (φωτό 2).

Προφανώς αυτός ο Νόμος ισχύει για όλους τους άλλους φορολογούμενους, εκτός από τους βουλευτές της ΝΔ του Μητσοτάκη!!!

Προϊστάμενε της Δ.Ο.Υ Καλαμάτας γιατί από το 2019 δεν κίνησες την προβλεπόμενη διαδικασία σε βάρος του Μαντά; Γιατί δεν έστειλες τον φάκελο στον Εισαγγελέα; Υπήρξε κάποια παρέμβαση;

Κύριε Πιτσιλή της ΑΑΔΕ  γιατί δεν πήρες μέτρα εναντίον του Μαντά για τα ληξιπρόθεσμα και αρύθμιστα χρέη του, όπως καθημερινά κάνεις  για εκατοντάδες χιλιάδες φορολογούμενους;

Σε σένα Κυριάκο Μητσοτάκη δεν έχω να πω τίποτα άλλο, πέραν του ότι:

ΘΑ ΠΕΣΕΤΕ ΜΕ ΚΡΟΤΟ!!

ΥΓ :Μην βγει κανείς και πει πως δεν ισχύουν αυτά που γράφω!!

Τα στοιχεία στη διάθεση και της ΔΟΥ Καλαματας και στον Πιτσιλη της ΑΑΔΕ  που κάνει κατασχέσεις λογαριασμών για 50αρικα και εδώ δεν είδε τίποτα!!!

ΣΥΝΕΝΝΟΗΘΗΚΑΜΕ;;;;;

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΠΕΡΙΚΛΗ ΜΑΝΤΑ

«Π. Μαντάς: Άνθρακας ο θησαυρός, κ. Πολάκη – Γελάει όλη η Μεσσηνία»

Υποσχέθηκα χθες στον κύριο Πολάκη “καθαρές κουβέντες” και όσο υιοθετεί τα όσα του τροφοδοτεί ο «κουκουλοφόρος» της Μεσσηνίας και τα δεκανίκια του, τόσο περισσότερο εκτίθεται. Άνθρακας ο θησαυρός, κ. Πολάκη. Γελάει όλη η Μεσσηνία με αυτά που γράφετε.

Και για να σας προστατεύσω:

Αλήθεια πρώτη: Την επιχειρηματική μου δραστηριότητα την ξεκίνησα από μικρή ηλικία. Όχι σε κάποια οικογενειακή επιχείρηση, ούτε με χρήματα από την οικογένειά μου. Και όπως και πολλοί άλλοι συμπολίτες μου, αντιμετώπισα κι εγώ τα δεινά της οικονομικής κρίσης και τις συνέπειες των μνημονίων. Ας γνωρίζει ο κ. Πολάκης λοιπόν ότι το κύριο μέρος των οφειλών αυτών δημιουργήθηκε αρκετά πριν το 2019, κυρίως κατά την περίοδο της δικής του διακυβέρνησης όταν και κατέστησαν ληξιπρόθεσμες. Ήταν τότε που πολεμούσα όπως όλοι μας να κρατήσουμε τα μαγαζιά μας ανοικτά, αλλά ο «δημοκράτης» και «προστάτης του λαού» κ. Πολάκης και το κόμμα του έκλειναν τις τράπεζες, διέλυαν την οικονομία και φόρτωναν σε όλους μας το τρίτο και αχρείαστο μνημόνιο.

Αλήθεια δεύτερη: Ποτέ δεν προσπάθησα να αποφύγω τις ευθύνες μου και πάντα κινήθηκα στο πλαίσιο των εργαλείων και των ευεργετικών νομοθετικών ρυθμίσεων προς τους οφειλέτες που προσέφερε κάθε φορά η πολιτεία. Ας γνωρίζουν όλοι λοιπόν ότι το συνολικό ποσό των οφειλών βρίσκεται σε διαδικασία ρύθμισης σύμφωνα με τον εξωδικαστικό νόμο και ότι τηρούνται όλες οι διαδικασίες. Επιπροσθέτως από τους έξι φακέλους που έχουν κατατεθεί στο εξωδικαστικό νόμο, έχουν οριστικοποιηθεί ήδη οι τρεις και αναμένεται η οριστικοποίηση και των υπολοίπων. Προφανώς ο Μεσσήνιος «κουκουλοφόρος» δεν μετέφερε αυτή την πληροφορία στον κ. Πολάκη.

Αλήθεια τρίτη: Πρώτα και πάνω απ’ όλα είμαι ένας φορολογούμενος πολίτης και ουδέποτε είχα κάποια ιδιαίτερη ή προνομιακή μεταχείριση από το κράτος λόγω της βουλευτικής μου ιδιότητας. Ακολούθησα ό,τι επιβάλει ο νόμος για αυτές τις περιπτώσεις, αποδεχόμενος τα βάρη, τις συνέπειες και τις προεκτάσεις τους όπως όλοι μας. Η δικαστική διαδικασία που εφαρμόστηκε είναι αυτή ακριβώς που ο νόμος προβλέπει, ενώ η αρμόδια ΔΟΥ έχει προβεί σε όλα τα μέτρα είσπραξης των οφειλών, όπως προβλέπεται για κάθε Έλληνα πολίτη. Προφανώς ούτε αυτή την πληροφορία μετέφερε στον κ. Πολάκη ο Μεσσήνιος «κουκουλοφόρος».

Στον πόλεμο που δέχομαι έχω να απαντήσω τα εξής:

Ο ήλιος της αλήθειας και της δικαιοσύνης ποτέ δεν θα σκεπαστεί από τη λάσπη του κ. Πολάκη και του πληροφοριοδότη «κουκουλοφόρου» της Μεσσηνίας.

Με την αξιοπρέπεια πάντα να με χαρακτηρίζει, μπήκα στην πολιτική φτωχός και τίμιος και θα παραμείνω φτωχός και τίμιος μέχρι τέλους. Τα στοιχεία που τεκμηριώνουν τους ισχυρισμούς μου θα υποβληθούν στα θεσμικά όργανα της Δικαιοσύνης. Όσες προσπάθειες και να κάνουν για να εμπλέξουν εμένα και την οικογένειά μου με ευφάνταστες υποθέσεις, αυτές πάνε στον βρόντο και οι εμπνευστές τους μαζί με τα δεκανίκια τους σύντομα θα οδηγηθούν ενώπιον της Δικαιοσύνης, στην οποία θα κληθούν οι συκοφάντες μου να τεκμηριώσουν την αλήθεια των ισχυρισμών τους και να δώσουν λόγο για τις άδικες πράξεις που έχουν τελέσει σε βάρος μου.

Την πολιτική δε απάντηση θα την πάρει ο κ. Πολάκης σύντομα όπως του αξίζει από τον ελληνικό λαό, αφήνοντάς τον στη μιζέρια της τοξικότητας και στην αντιπολίτευση.

ΥΓ: Ευχαριστώ πολύ τους Μεσσήνιους συμπατριώτες μου για την αμέριστη στήριξη και εμπιστοσύνη.