Παρασκευή
1
Μάρτιος
TOP

«Νέα Εποχή»: 7η υποψηφιότητα στην Κοινότητα Μιδεας ο Παναγιώτης Παπαγεωργόπουλος

Με τον Κωνσταντίνο Μάκαρη και τη «Νέα Εποχή» συστρατεύεται και κατέρχεται στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές ο Παναγιώτης Παπαγεωργόπουλος. Ο κ. Παπαγεωργόπουλος αποτελεί την έβδομη υποψηφιότητα του συνδυασμού για την Κοινότητα Μιδεας του δήμου Ναυπλιέων.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

“Αγαπητοί Συμπολίτες,

Είμαι ελεύθερος επαγγελματίας και είμαι γέννημα θρέμμα της ημιορεινής κοινότητας Μιδέας του Δήμου ΜΗΔΕΑΣ. Κατοικώ μόνιμα εδώ και δραστηριοποιούμαι επαγγελματικά στην περιοχή μας.

Πίστευα σαν νέος άνθρωπος ότι στο ξεκίνημα της επαγγελματικής μου σταδιοδρομίας θα είχαν διαμορφωθεί και οι συνθήκες εκείνες από πλευράς της Δημοτικής Αρχής οι οποίες και θα ευνοούσαν τέτοιου είδους εγχειρήματα.

Δυστυχώς διαψεύστηκα με τον χειρότερο τρόπο γιατί δεν βρήκα καμμιά ανταπόκριση. Τα προβλήματα που μας απασχολούν είναι πολλά, τα έχουν επισημάνει άλλωστε και άλλοι συντοπίτες μου, και εκείνο όμως το οποίο πρυτανεύει είναι η αδιαφορία του Δήμου μας.

Στην πρόσκληση που μου απηύθυνε ο υποψήφιος Δήμαρχος Ναυπλιέων Κ. Κων/νος Μάκαρης για  συστράτευση, δεν είχα κανένα

ενδοιασμό για να μην ανταποκριθώ γιατί γνωρίζοντας από κοντά τον άνθρωπο Μάκαρη, τον επιτυχημένο αυτόν επιχειρηματία, και αφού διαπίστωσα την όρεξη και την φλόγα που είχε στα μάτια του, για το έργο που είναι πρόθυμος να επιτελέσει στον Δήμο μας, προς όφελος τελικά όλων των δημοτών, μέσα από την ανάπτυξη άλλωστε που πρόκειται να δημιουργηθεί.

Θα είμαι λοιπόν υποψήφιος και εγώ με τον συνδυασμό του στην κοινότητα Μιδέας.

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ»