Δευτέρα
11
Δεκέμβριος
TOP

Νέες διακρίσεις για τους μικρούς αθλητές του Ομίλου Αντισφαίρισης Καλαμάτας

Αρκετές και σημαντικές επιτυχίες σημείωσαν το τελευταίο δεκαπενθήμερο οι μικροί αθλητές της αγωνιστικής ομάδας του Ο.Α. Καλαμάτας, που προπονούνται υπό τις οδηγίες του Καλογερόπουλου Παναγιώτη.
Συγκεκριμένα, ο 10χρονος Παντελίδης Γιάννης, στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα κάτω των 10, που έγινε στις εγκαταστάσεις του Α.Κ.Α.Μαραθώνα από τις 30/4 έως 5/6, έφτασε μέχρι τον γύρο των προημιτελικών, αποδεικνύοντας ότι το μέλλον του ανήκει.
Η Βάσια Μιχαλοπούλου, αγωνιζόμενη στο Ε3 κάτω των 16, που διεξήχθη στον Α.Ο.Α. Πατρών στις 7-8/5, κατέκτησε άλλον έναν τίτλο στην Πελοπόννησο, σε μεγαλύτερη μάλιστα ηλικιακά κατηγορία.
Η Μαρία Καζολέα στην παρθενική της εμφάνιση στη μεγαλύτερη για αυτήν ηλικιακά κατηγορία κάτω των 14, αναδείχθηκε 2η νικήτρια  στο Ε3, που διοργανώθηκε από τον Ρήγα Α.Ο.Α.Αργολίδας το διήμερο 7-8/5.
Αγωνιστική παρουσία είχαμε και για την Λήδα Μπλουγουρά, που πέρασε έναν γύρο και αποκλείστηκε στη φάση των 16 στο Ε3 κάτω των 16 που διεξήχθη στον Α.Ο.Α.Πατρών . Στους ίδιους αγώνες, αγωνίστηκαν και οι Παναγιώτης Λαχανάς και οι πρόσφατα ενταχθέντες στην αγωνιστική ομάδα του Ομίλου Μπούτρα Ευαγγελία, η οποία έφτασε μέχρι τον δεύτερο γύρο και  Μπαζιώτης Νίκος.