Δευτέρα
22
Απρίλιος
TOP

Νέες υποψηφιότητες με τον συνδυασμό του Κωνσταντίνου Μάκαρη

Νέες υποψηφιότητες με τον συνδυασμό “Νέα Εποχή”. Ο υποψήφιος δήμαρχος Ναυπλιέων Κωνσταντίνος Μάκαρης εμπλουτίζει το ψηφοδέλτιό του με τρεις ακόμη γυναίκες.

ΟΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

ΜΑΡΙΑ ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ: Είμαι παντρεμένη, μητέρα ενός ανήλικου τέκνου και σπουδάστρια. Ανήκω στη νέα γενιά, και έχω έντονες ανησυχίες και προβληματισμούς για το αύριο.

Πήρα την απόφαση να ασχοληθώ με τα κοινά, μετά από παρότρυνση του υποψηφίου Δημάρχου κ.Κωνσταντίνου Μάκαρη, να συμμετάσχω στο ψηφοδέλτιο του.

Απάντησα θετικά και θα είμαι υποψήφια με τον συνδυασμό του στην Πουλακίδα.

ΝΤΙΑΝΑ ΚΟΡΟΒΕΣΗ: Αγαπητοί Συμπολίτες, Όπως γνωρίζετε όλοι είμαι γέννημα θρέμμα του Ναυπλίου. Είμαι παντρεμένη και μητέρα δύο ενήλικων τέκνων. Επί σειρά ετών ήμουν Προϊσταμένη στο Γενικό Νοσοκομείο Άργους.

Παρακολουθώντας από κοντά τις εξελίξεις στο Δήμο μας μόνο πίκρα και στενοχώρια με διακατέχουν, αυτής της Ιστορικής Πρωτεύουσας Πόλης.

Τώρα λοιπόν που είμαι συνταξιούχος, υπάρχει πλέον ο κατάλληλος χρόνος για να μπορέσω ενεργά να βοηθήσω την πατρίδα μου, ώστε να μπορέσει να επανέλθει στην οδό της δημιουργίας και της ανάπτυξης.

Η πρόταση που μου απηύθυνε ο υποψήφιος Δήμαρχος Ναυπλίου και γνωστός επιτυχημένος επιχειρηματίας κ. Κων/νος Μάκαρης με βρήκε απόλυτα σύμφωνη, γιατί και το πρόγραμμα του αλλά και η εν γένει κοινωνική του συνεισφορά είναι εκείνα τα στοιχεία που συνηγορούν για μια δεδομένη επιτυχία.

Θα είμαι λοιπόν υποψήφια με ρο ψηφοδέλτιο του κ. Μάκαρη στις Αυτοδιοικητικές εκλογές που έρχονται.

ΣΕΡΕΤΗ-ΛΕΟΝΤΑΡΙΤΗ ΑΘΗΝΑ: Αγαπητοί συμπολίτες, Όλοι με γνωρίζετε από τα παιδικά μου χρόνια γιατί εδώ γεννήθηκα και μεγάλωσα, δραστηριοποιούμαι επαγγελματικά και δημιούργησα την οικογένεια μου. Όλοι επίσης παρακολουθείτε την επαγγελματική μου δραστηριότητα ως καλλιτέχνης φωτογράφος που με τις εκθέσεις της τοπικής μας ζωής και των ποικίλων ιδιωτικών και δημόσιων δραστηριοτήτων, προσπαθώ να συμβάλλω μαζί με άλλους στην ανύψωση της οικονομικής και της καλλιτεχνικής ζωής του τόπου.

Από τη δημόσια αυτή δραστηριότητα έχω καταλήξει στο συμπέρασμα, ότι για να ανέβει το επίπεδο ζωής μας, πρέπει και οι τοπικοί άρχοντες να επιδείξουν την αντίστοιχη ευαισθησία και δημιουργικότητα.

Τα συμβαίνοντα εσχάτως, στη πόλη του Ναυπλίου, στην πρώτη επίσημη πρωτεύουσα της Ελλάδος, την πόλη με την ασύγκριτη αισθητική μας λυπούν όλους, γιατί φαίνεται ότι όλη αυτή η ομορφιά που μας περιβάλλει, δεν έχει τιθασεύσει τα άλογα κούρσας, την υποκειμενική βαρβαρότητα, την προσωπική βαρβαρότητα, και τα πάθη των αρχόντων.

Για όλους αυτούς τους λόγους, αποφάσισα την ανάμειξη μου στα κοινά, ώστε η καλλιτεχνική ευαισθησία, η διαπροσωπική ευγένεια, και η δημιουργικότητα να αποκτήσουν μια ακόμα φωνή.

Στρατεύομαι λοιπόν με τον υποψήφιο δήμαρχο κ. Κωνσταντίνο Μάκαρη όπως και με τα πολλά άλλα μέλη του συνδυασμού του.

Θα είμαι λοιπόν υποψήφια με το ψηφοδέλτιο του στο Τολό, στις επικείμενες Αυτοδιοικητικές εκλογές που έρχονται.