Ένας 33χρονος, με καταγωγή από το Δυρράχι, εντοπίστηκε νεκρός μετά από πτώση του οχήματός του σε χαράδρα, στην Επαρχιακή Οδό Θουρίας – Πολιανή, στην περιοχή της Άνω Άμφειας.
Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., γύρω στις 07:30 το πρωί πολίτης -οικείο πρόσωπο του 33χρονου – επικοινώνησε με το Αστυνομικό Τμήμα Μεγαλόπολης, αναφέροντας ότι ο 33χρονος δεν είχε δώσει σημεία ζωής από το πρωί της προηγούμενης ημέρας, αφού αποχώρησε από το σπίτι όπου διέμενε στο Δυρράχι με τους γονείς του, με αποτέλεσμα να σημάνει συναγερμός. Περίπου στις 12 το μεσημέρι, συγγενικό του πρόσωπο που τον αναζητούσε, δήλωσε στις αρχές πως εντόπισε το όχημα του 33χρονου περίπου 4 χιλιόμετρα από την Άνω Αμφεια, στην ΕΟ Θουρίας – Πολιανής, σε ιδιαίτερα δύσβατη περιοχή στο Τζιρόρεμα.
Άμεσα κινητοποιήθηκαν αστυνομικές δυνάμεις, η Πυροσβεστική και το ΕΚΑΒ, οι οποίες έσπευσαν στο σημείο και ξεκίνησαν επιχείρηση προσέγγισης και ανάσυρσης του αυτοκινήτου από τη χαράδρα. Το σημείο ήταν εξαιρετικά δυσπρόσιτο, γεγονός που αρχικά δυσχέρανε τον εντοπισμό και την πλήρη εικόνα της κατάστασης.
Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, που διήρκησε για ώρες, διαπιστώθηκε ότι ο 33χρονος βρισκόταν εκτός του οχήματος, σε περίπου 30 μέτρα απόσταση, στοιχείο που εξετάζεται ως πιθανή ένδειξη εκτίναξής του λόγω της σφοδρότητας της πτώσης. Η σορός του ανασύρθηκε λίγο μετά τις 15:00.
Παραγγέλθηκε νεκροψία – νεκροτομή, ενώ η προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Καλαμάτας και τη συνδρομή του Τμήματος Τροχαίας, προκειμένου να διαλευκανθούν οι ακριβείς συνθήκες κάτω από τις οποίες το όχημα κατέληξε στη χαράδρα.