Δευτέρα
24
Ιούνιος
TOP

Ο αντισυμβατικός γάμος του Γουίλ Σμιθ: Είμαστε πολυγαμικοί με τη σύζυγό μου, ήθελα χαρέμι 20 γυναικών

Για τον ιδιαίτερο γάμο του με την Τζάντα Πινκέτ μίλησε ο Γουίλ Σμιθ, αποκαλύπτοντας πως κάποια στιγμή αποφάσισαν να μην είναι πλέον μονογαμικοί, ενώ ο ίδιος είχε σκεφτεί πως θα ήθελε να έχει ένα «χαρέμι γυναικών».

«Η Τζάντα ποτέ δεν πίστευε στον συμβατικό γάμο… Είχε μέλη στην οικογένειά της που είχαν μια αντισυμβατική σχέση», δήλωσε ο ηθοποιός στο αμερικανικό περιοδικό GQ, σε μια συνέντευξη που δημοσιεύθηκε χθες.

Ο 53χρονος Γουίλ Σμιθ, που είναι παντρεμένος με τη σύζυγό του από το 1997, πρόσθεσε: «Έτσι, μεγάλωσε με έναν τρόπο που ήταν πολύ διαφορετικός από αυτόν που μεγάλωσα εγώ».

«Είχαμε ατελείωτες συζητήσεις σχετικά με το τι είναι η τελειότητα της σχέσης. Ποιος είναι ο τέλειος τρόπος αλληλεπίδρασης ως ζευγάρι. Και στο μεγαλύτερο μέρος της σχέσης μας, η μονογαμία ήταν αυτή που επιλέξαμε, χωρίς όμως να σκεφτόμαστε τη μονογαμία ως τη μόνη τελειοποιημένη σχέση», πρόσθεσε.

Αλλά ο Γουίλ Σμιθ παραδέχτηκε πως η προσέγγιση αυτή δεν είναι για όλους. Όπως είπε: «Δώσαμε ο ένας στον άλλον την ελευθερία αλλά και την εμπιστοσύνη, με την πεποίθηση πως ο καθένας μας πρέπει να βρει τον δικό του δρόμο. Και ο γάμος για εμάς δεν μπορεί να είναι φυλακή. Και δεν προτείνω τον δρόμο που επιλέξαμε εμείς σε κανέναν. Δεν προτείνω αυτόν τον δρόμο σε κανέναν. Αλλά οι εμπειρίες και οι ελευθερίες που δώσαμε ο ένας στον άλλον και η άνευ όρων υποστήριξη, για μένα, είναι ο υψηλότερος ορισμός της αγάπης».

Ο Γουίλ Σμιθ παραδέχτηκε πως είχε κι εκείνος εξωσυζυγικές σχέσεις
Πέρυσι ο Γουίλ Σμιθ και η σύζυγός του μίλησαν ειλικρινά για τη σχέση της ηθοποιού με τον τραγουδιστή Όγκοστ Αλσίνα, ο οποίος ήταν τότε 27 ετών. Αλλά τώρα, ο διάσημος ηθοποιός παραδέχτηκε πως η σύζυγός του δεν ήταν η μόνη που είχε σεξουαλικές σχέσεις εκτός γάμου. Ωστόσο, αρνήθηκε να προχωρήσει σε λεπτομέρειες, ιδιαίτερα επειδή η νοοτροπία του έχει αλλάξει τα τελευταία χρόνια. Και εξήγησε: «Μπορεί να φαίνεται δύσκολο να το πιστέψει κανείς, αλλά θα χάσω τον ύπνο μου εάν σας δώσω την απάντηση που ξέρω ότι θέλετε. Θα ήθελα να σας δώσω έναν τίτλο. Αλλά, με την ίδια λογική, δεν θέλω να αντιμετωπίσω τις αντιδράσεις. Το να πω ότι δεν θέλω να μιλήσω για όσα έγιναν πριν από τρία χρόνια, είναι αυτό που ζητώ».

Η φαντασίωσή του: Ένα χαρέμι με 20 γυναίκες, ανάμεσά τους η Χάλι Μπέρι
Πέρα όμως από τις παραπάνω αποκαλύψεις, ο Γουίλ Σμιθ αναφέρθηκε και σε μία προηγούμενη φαντασίωση που είχε και συγκεκριμένα στο ότι θα ήθελε να είχε ένα χαρέμι με διάσημες γυναίκες. Μάλιστα, είχε συζητήσει την ιδέα του με μία ειδικό σε θέματα σχέσεων, τη Μικαέλα Μποέμ, και σχεδίαζε να επικοινωνήσει με τις γυναίκες αυτές, αλλά τελικά συνειδητοποίησε ότι η ιδέα ήταν «φρικτή». Η λίστα του περιελάμβανε τη Χάλι Μπέρι και την μπαλαρίνα Μίστι Κόουπλαντ.

Όπως είπε: «Δεν ξέρω πού το είδα, αλλά η ιδέα να ταξιδέψω με 20 γυναίκες τις οποίες αγαπούσα και θα φρόντιζα και όλα αυτά, μου φαινόταν μια πολύ καλή ιδέα. Και μετά, αφού το σκέφτηκα λίγο παραπάνω, είπα: ”Αυτό θα ήταν φρικτό, φαντάζεσαι πόσο άθλιο θα ήταν;”».

Ωστόσο, ο Γουίλ Σμιθ εξακολουθεί να θεωρεί χρήσιμο να συζητά τη φαντασίωσή του σε βάθος. Εξηγώντας στο περιοδικό τον τρόπο ζωής των ανδρών, είπε: «Αυτό που έκανε η Μικαέλα (ειδικός σύμβουλος σχέσεων) ήταν ουσιαστικά να καθαρίσει το μυαλό μου και να με βοηθήσει να καταλάβω ότι ήταν ok να είμαι εγώ και να είμαι ο εαυτός μου. Πως ήταν ok να πιστεύω ότι η Χάλι είναι όμορφη. Δεν με κάνει κακό άνθρωπο το γεγονός ότι είμαι παντρεμένος και πιστεύω πως η Χάλι Μπέρι είναι όμορφη. Ενώ στο μυαλό μου, στη χριστιανική μου ανατροφή, ακόμη και οι σκέψεις αυτές ήταν αμαρτωλές. Αυτό ήταν που με βοήθησε να καταλάβω η Μικαέλα, να με αφήσει να συνειδητοποιήσω πως οι σκέψεις μου δεν ήταν αμαρτίες και πως το να κάνω βρώμικες σκέψεις δεν με κάνει ρεμάλι».

Πηγή: iefimerida.gr