Σάββατο
9
Δεκέμβριος
TOP

Ο Γιώργος Κουτσούλης πιο αποκαλυπτικός από ποτέ στην εκπομπή «διάλογοι» της τηλεόρασης BEST (video)

Μια αποκαλυπτική συνέντευξη παραχώρησε στην εκπομπή «διάλογοι» της τηλεόρασης BEST ο πρώην Δήμαρχος Καλαμάτας, Γιώργος Κουτσούλης. Ο κ. Κουτσούλης ήταν ο πρώτος προσκεκλημένος στην πρεμιέρα του φετινού κύκλου, για 20η χρονιά στην συχνότητα της τηλεόρασης BEST, και… κέντησε.

Από τα όσα είχαν γίνει πριν αναλάβει, την κατάσταση που βρήκε, τα όσα επιδίωξε να κάνει και έκανε για την πόλη αφήνοντας ένα ανεξίτηλο αποτύπωμα. Από το πως ασχολήθηκε με τα κοινά, μέχρι το πως έγινε δήμαρχος, έως και το γιατί δεν έβαλε ξανά με 55% εκλεγμένος «…είχα κουραστεί δεν είχα κοιμηθεί πάνω από 3 ώρες… Δεν ένιωσα ποτέ αφεντικό πάντα δούλος να επιλύω τα προβλήματα της πόλης 4. Οι συνεργάτες μου δουλεύαμε σαν ομάδα».

Αντικείμενο κουβέντας… όλα. Από τη μία η σφιχτή πολιτική στα οικονομικά, το συμμάζεμα και η απόδοση πλεονάσματος από το έλλειμμα που έγραφε, από την απόδοση των χρημάτων που οφείλονταν στην κοινωνία, και φυσικά τα απορρίμματα. Η πόλη που πνιγόταν στα σκουπίδια, το… περιβόητο ελικόπτερο και η λύση με τη Μαραθόλλακα, που «ο Νίκας με κατηγορούσε αλλά μετά δεν έκανε κάτι άλλο». Βολές κατά Νίκα σε πολλές περιπτώσεις που έβαζε «ταμπέλες σε έργα δικά μας».

Όλα τα μεγάλα έργα Περιμετρικός, διανοίξεις, διάνοιξη Βας. Γεωργίου, έργα ύδρευσης, αποχέτευσης, Μέγαρο Χορού, τις προσπάθειες (όπως το τραμ) και πολλά ακόμη τέθηκαν επί τάπητος και η κουβέντα πήγε και στο σήμερα με τον Γιώργο Κουτσούλη να «ξεσπαθώνει» κατά των… ειδικών και μη που στάθηκαν -και κύρια στον τρόπο που στάθηκαν- ενάντια στο αντιπλημμυρικό. Και εδώ συγκεκριμένες επικρίσεις για την στάση του Π. Νίκα.

Πέραν αυτών μίλησε και για το σήμερα με μεγάλο ενδιαφέρον και για τις προοπτικές και το προς τα που πρέπει να δώσει κατεύθυνση η πόλη και ο δήμος.

Ανάμεσα σε αυτά δύο ξεχωριστές συνεντεύξεις από την σύζυγό του Δέσποινα, και, τον πρώην αντιδήμαρχο και στενό του συνεργάτη Γιώργο Νταγιόπουλο.

Κύρια αποσπάσματα

Ολόκληρη εκπομπή