Κυριακή
27
Νοέμβριος
TOP

Ο Jonathan Harnett έρχεται στην Καλαμάτα με διάθεση καλοκαιρινή και ethnik γευστικές προτάσεις στο Poseidon Ocean View

Το Poseidon Ocean View σας προ(σ)καλεί σε μια ακόμη ξεχωριστή γαστρονομική εμπειρία με guest τον εξαιρετικό Jonathan Harnett που έρχεται στην Καλαμάτα με διάθεση καλοκαιρινή για δυο βραδιές που θα σας ταξιδέψουν σε έθνικ καταστάσεις!

Ένας ακόμη σπουδαίος σεφ έρχεται στην Καλαμάτα και στην κουζίνα του Poseidon Ocean View για να μας μαγέψει με τις γευστικές προτάσεις του. O λόγος για τον Jonathan Harnett. Ένας ακόμη διακριμένος σταρ της παγκόσμιας κουζίνας μέσα από το πασίγνωστο τηλεοπτικό παιχνίδι μαγειρικής MasterChef, ο οποίος έρχεται για να δώσει συνέχεια στις επιτυχημένες βραδιές γαστρονομίας στο πλευρό του πολυβραβευμένου chef Δημήτρη Πυλιώτη.

Αυτό το Σάββατο 18  και την Κυριακή 19 Ιουνίου ο chef Jonathan Harnett από το MasterChef 6 έρχεται στο Poseidon Ocean View με καλοκαιρινή διάθεση αντλώντας έμπνευση από το μοναδικό τοπίο παρουσιάζοντας πιάτα με αυθεντικές γεύσεις της Λατινικής Αμερικής. Δυο βραδιές με ξεχωριστό μενού για τους λάτρεις της ethnic κουζίνας με Fusion cuisine, fish Takos και τα περίφημα tamales και φυσικά πολλές εκπλήξεις…