Πέμπτη
25
Απρίλιος
TOP

Ο ΝΟΚ οικοδεσπότης του 17ου Ανοικτού Ατομικού Πρωταθλήματος ΕΣΣΠΕΠ 2023 Ανδρών – Γυναικών

Μία ακόμη διοργάνωση σημαντική θα πραγματοποιήσει το Σκακιστικό Τμήμα του Ναυτικού Ομίλου Καλαμάτας. Το τριήμερο 31/3 και 1-2/4 θα διεξαχθεί το 17ο Ανοικτό Ατομικό Πρωτάθλημα ΕΣΣΠΕΠ 2023 Ανδρών – Γυναικών, αγώνες τους οποίους συνδιοργανώνουν  οι Ε.Σ.Σ.ΠΕ.Π., Ν.Ο. Καλαμάτας και Δήμος Καλαμάτας. 

Οι αγώνες θα πραγματοποιηθούν στην αίθουσα του καφέ – μπαρ “SEASIDE”, Ναυαρίνου 205. Οι παίκτες θα αγωνιστούν σε δύο ομίλους ανάλογα με τη δυναμικότητά τους. Στον Α’ όμιλο θ’ αγωνιστούν σκακιστές με ELO μεγαλύτερο του 1200 και στον Β’ όμιλο έως 1200. Μπορεί να υπάρξουν εξαιρέσεις κατά την κρίση της Οργανωτικής Επιτροπής.

Χρόνος σκέψης για κάθε παίκτη 90 λεπτά και 30’’ για κάθε κίνηση από την πρώτη κίνηση.

Το πρόγραμμα των αγώνων είναι το παρακάτω:

Παρασκευή 31/3    Επιβεβαίωση συμμετοχών                17:00

1ος γύρος – τελετή έναρξης               17:45

Σάββατο 1/4          2ος γύρος                                        10:00

3ος γύρος                                        18:00

Κυριακή 2/4           4ος γύρος                                        09:00

5ος γύρος                                        16:00

Τελετή λήξης – απονομή επάθλων    20:00

Μπορούν να συμμετέχουν αθλητές που έχουν δελτίο αθλητικής ιδιότητας εν ενεργεία. Αθλητές που δεν είναι εγγεγραμμένοι στο Μητρώο Αθλητικών Σωματείων της Γ.Γ.Α. δεν έχουν δικαίωμα πρόκρισης.

Δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται μέχρι την Πέμπτη 30/3 στο e-mail της ΕΣΣΠΕΠ [email protected].

Οι αγώνες θα διεξαχθούν σύμφωνα με όσα ορίζονται στο ισχύον Αγωνιστικό Υγειονομικό Πρωτόκολλο της ΕΣΟ. Διευθύντρια αγώνων η Έφορος του Τμήματος κα. Χατζηπαναγιώτου – Τσιάλα Τούλα τηλ. επικ. 6945-499716.

Επικεφαλής διαιτήτρια η κα. Ρομπάκη Μαρία και συνεργάτης διαιτητής οι κ.κ. Θοδωρής Τσεκούρας και Μιχάλης Τσιάλας. Το πρωτάθλημα θα αναδείξει την πρωταθλήτρια και τον πρωταθλητή της ΕΣΣΠΕΠ, οι οποίοι παίρνουν την πρόκριση για το Πανελλήνιο Ατομικό Πρωτάθλημα Ανδρών – Γυναικών το οποίο θα αναδείξει την Πρωταθλήτρια και τον Πρωταθλητή Ελλάδος.

Η έφορος ευχαριστεί θερμά για την ευγενική τους χορηγία το Cafe-bar “Seaside”, το εστιατόριο «ΑΚΤΗ ΝΟΚ», και το παραδοσιακό κέντρο «ΚΟΥΚΟΥΤΣΗΣ Catering».

Ένα μεγάλο ευχαριστώ εκφράζει προς την ΕΣΣΠΕΠ και την Πρόεδρο της κ. Λίτσα Αυδούλη και ένα ιδιαίτερο ευχαριστώ προς τον Δήμο Καλαμάτας και τον Δήμαρχο κ. Θανάση Βασιλόπουλο για την συνεχή εμπιστοσύνη και στήριξή τους, ως διοργανωτές, προς το Σκακιστικό Τμήμα του Ναυτικού Ομίλου Καλαμάτας.

Ευχαριστεί επίσης τα Μ.Μ.Ε. της πόλης μας, που είναι υποστηρικτές κάθε προσπάθειας που γίνεται για αναβάθμιση του σκακιστικού αθλήματος. Εύχεται καλούς αγώνες σ’ όλους τους αθλητές.

Εκ του Δ.Σ.