Παρασκευή
24
Μάρτιος
TOP

Ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Μεσσηνίας στον 21° Δρόμο Αργολικού Κόλπου στο Ναύπλιο

Ο Σύλλογος «ΜΑΡΑΘΩΝΟΔΡΟΜΟΙ ΔΡΟΜΕΙΣ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ» (μέλος Ε.Ο.Σ.Λ.Μ.Α –Υ) σε συνεργασία με την Περιφερειακή Ενότητα Αργολίδας, τον Σύλλογο Δρομέων Υγείας Αργολίδας και την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Περιφέρειας Πελοποννήσου, προκηρύσσουν τον 21° Δρόμο Αργολικού Κόλπου “ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΠΑΠΑΒΑΣΙΛΕΙΟΥ” την Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2023 στο Ναύπλιο. Ο αγώνας φέτος είναι αφιερωμένος στον εμπνευστή, δημιουργό και πρωτεργάτη του αγώνα για 20 χρόνια, βετεράνο αθλητή Παναγιώτη Παπαβασιλείου.
Η εκκίνηση θα γίνει στις 10:00 πμ από τη ΛΕΡΝΑ (εστιατόριο Αρδάμη) και θα διανύσει τη διαδρομή 15,5 χιλιομέτρων μέσω της παραλιακής οδού Νέα Κίος – Ναυπλίου και θα τερματίσει στο κολυμβητήριο Ναυπλίου.
Ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Μεσσηνίας θα πραγματοποιήσει ημερήσια εκδρομή προκειμένου να συμμετάσχει στον ανωτέρω αγώνα, ξεκινώντας από το γήπεδο του Μεσσηνιακού (παλαιό στρατόπεδο) την Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2023, στις 06:45 και θα ακολουθήσει το δρόμο Καλαμάτα – Τρίπολη και μέσω παλαιάς εθνικής Τρίπολης – Άργους (Αχλαδόκαμπος) θα μεταβούμε στο χώρο εκκίνησης του αγώνα.
Η επιστροφή από την πόλη του Ναυπλίου υπολογίζεται περίπου στις 15:30.
Το κόστος συμμετοχής του αγώνα είναι 5€ και το κόστος μετακίνησης με το λεωφορείο ανέρχεται στα 15€.
Οι δηλώσεις συμμετοχής θα γίνουν ατομικά για τον καθένα πατώντας στο παρακάτω σύνδεσμο: https://event.athletopia.com/dromosargolikoukolpou?step=1
Κόστος συμμετοχής: 5 €
Για κράτηση θέσης στο λεωφορείο, μπορείτε να επικοινωνείτε με το ταμία του Συλλόγου μας, κ. Παναγιώτη Καμπά στο τηλ.: 6982079080, καταβάλλονται το κόστος των 15€ για να κατοχυρωθεί η θέση σας στο πούλμαν, μέχρι την Τετάρτη 8/2/2023.
Να νούμερα συμμετοχής θα μας δοθούν από τη διοργάνωση κατά την άφιξη μας στο πούλμαν όταν φτάσουμε την ημέρα του αγώνα.
Επισημαίνουμε ότι λόγω του αναμενόμενου αυξημένου ενδιαφέροντος, θα τηρηθεί αυστηρά λίστα προτεραιότητας, ενώ για να πραγματοποιηθεί η εκδρομή ο ελάχιστος αριθμός μελών και φίλων του συλλόγου θα πρέπει να είναι 30 άτομα .