Κυριακή
7
Αύγουστος
TOP

Όχι άλλο αίμα ανάμεσα σε οπαδούς! – Η Μαύρη Θύελλα τιμά την μνήμη του αδικοχαμένου 19χρονου Άλκη

Μια κίτρινη λωρίδα διαπερνά τις ιστορικές μαύρες κάθετες γραμμές στο σήμα της ΠΑΕ Καλαμάτα, που τιμά την μνήμη του αδικοχαμένου 19χρονου άλκη οπαδού. Η δολοφονική επίθεση που δέχθηκε ο 19χρονος στην Θεσσαλονίκη έχει συγκλονίσει ολόκληρο το πανελλήνιο προκαλώντας σοκ και αποτροποιασμό από τον τρόπο με τον οποίο κραδαίνοντας ένα μαχαίρι άγνωστος ή άγνωστοι στη Χαριλάου της Θεσσαλονίκης, με οπαδικά κίνητρα, κινήθηκαν εναντίον παρέας νεαρών που περπατούσε στον δρόμο. Ανάμεσά τους και ο άτυχος Άλκης.

Αυτού του είδους οι ακραίες συμπεριφορές και πράξεις δεν ανήκουν στον χώρο του αθλητισμού. ΄Όχι άλλο αίμα ανάμεσα σε οπαδούς” φωνάζει η ΠΑΕ Καλαμάτα ασπαζόμενη κι αυτή την ανάγκη και το όνειρο για ειρηνικό αθλητισμό.

“Η ΠΑΕ Καλαμάτα εκφράζει τον αποτροπιασμό της για την εγκληματική ενέργεια σε βάρος οπαδού του ΑΡΗ, που στοίχησε τη ζωή σε ένα 19χρονο νεαρό που απλά είπε σε… άγνωστους την ομάδα που υποστήριζε!!!

ΝΤΡΟΠΗ, αίσχος και πίστη ότι θα βρεθεί ο ένοχος για να τιμωρηθεί παραδειγματικά.

Εκφράζουμε την οδύνη μας για τον άδικο χαμό του Αλκιβιάδη και θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του και στην ομάδα του ΑΡΗ.

Όχι άλλο αίμα… Φτάνει πια με την οπαδική βία!

Ο καθένας από το πόστο που του αναλογεί, ας αναλάβει επιτέλους τις ευθύνες του!!!!”