Κυριακή
3
Μάρτιος
TOP

Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος: “Η μεγάλη αποχή της δεύτερης Κυριακής ήταν ένα ΟΧΙ στην παντοδυναμία της ΝΔ”

“Η μεγάλη αποχή της δεύτερης Κυριακής ακόμα και ανθρώπων που την πρώτη είχαν ψηφίσει κυβερνητικούς υποψήφιους, ήταν ένα ΟΧΙ στην παντοδυναμία της ΝΔ ” δηλώνει ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, αναφορικά με το αποτέλεσμα των αυτοδιοικητικών εκλογών της 15ης Οκτωβρίου.

Όλη η δήλωση του κου Κωνσταντινόπουλου :
“Η μεγάλη αποχή της δεύτερης Κυριακής ακόμα και ανθρώπων που την πρώτη είχαν ψηφίσει κυβερνητικούς υποψήφιους, ήταν ένα ΟΧΙ στην παντοδυναμία της ΝΔ. Παράλληλα έστειλαν μήνυμα ότι αναζητούν αξιόπιστες εναλλακτικές λύσεις.
Ο Χάρης Δούκας και ο Στέλιος Αγγελούδης ήταν δυο από αυτές με διαφορετικά χαρακτηριστικά ο καθένας. Ο Χάρης Δούκας ως υποψήφιος του #πασοκ  πραγματοποίησε το ακατόρθωτο μέσα από τον προγραμματικό λόγο και τις θέσεις του.
Αξιοπρεπής όπως πάντα, δεν ξέχασε την στήριξη από τον Κώστα Ζαχαριάδη και τον ευχαρίστησε δημόσια. Ο Στέλιος έφτιαξε ένα ψηφοδέλτιο στη Θεσσαλονίκη με πρόσωπα από όλους τους πολιτικούς χώρους και νίκησε ακολουθώντας μια εξαιρετική στρατηγική.
Η προσπάθεια που έκανε η ΝΔ εναντίον του δεν έπιασε τόπο. Η νίκη στη Θεσσαλία είναι μια ιδιαίτερη περίπτωση. Οι πολίτες αποδοκίμασαν τους εκβιασμούς των στελεχών της ΝΔ και έστειλαν ηχηρό μήνυμα ύστερα από τα πρόσφατα καιρικά φαινόμενα.
Τώρα, όσον αφορά τους ανεξάρτητους υποψήφιους της ΝΔ, διαφαίνεται πως σε λίγο καιρό θα ενσωματωθούν, αφού οι κόντρες τους έχουν τοπικά χαρακτηριστικά.
Οι δυσκολίες για τον Χάρη και τον Στέλιο αρχίζουν σε λίγους μήνες, που θα πρέπει να κάνουν πράξη τα λόγια τους για ένα διαφορετικό μοντέλο διοίκησης. Τους έχουμε εμπιστοσύνη ότι θα τα καταφέρουν και τους ευχαριστούμε γιατί μέσα από αυτούς δίνεται ακόμη μια ευκαιρία στην παράταξη.