Κυριακή
21
Ιούλιος
TOP

Οι χώρες με τον μεγαλύτερο αριθμό σεξουαλικών συντρόφων κατά μέσο όρο – Πού βρίσκεται η Ελλάδα

Οι Τούρκοι πολίτες αναφέρουν ότι έχουν τον υψηλότερο μέσο όρο σεξουαλικών συντρόφων κατά τη διάρκεια της ζωής τους, σύμφωνα με μια ερωτική ανάλυση των σεξουαλικών συνηθειών του κόσμου. Ο μέσος Τούρκος έχει κοιμηθεί με περισσότερα από 14 άτομα σύμφωνα με την World Population Review.

«Ο μέσος αριθμός των σεξουαλικών συντρόφων μπορεί να διαφέρει σημαντικά από χώρα σε χώρα, καθώς οι πολιτιστικοί κανόνες μπορούν να έχουν σημαντικό αντίκτυπο στον αριθμό των ανθρώπων με τους οποίους κάποιος κάνει σεξ», δήλωσε ο ιστότοπος.

Η πρώτη θέση της Τουρκίας μπορεί να εκπλήξει ορισμένους, δεδομένου ότι περισσότερο από το 99% των κατοίκων είναι μουσουλμάνοι και η χώρα θεωρείται ευρέως ότι έχει παραδοσιακές απόψεις όσον αφορά το σεξ και τις σχέσεις.

Όμως η λίστα ήταν γεμάτη εκπλήξεις. (Δείτε ΕΔΩ όλη τη λίστα)

Οι χώρες που πιστεύεται ότι έχουν πιο φιλελεύθερες απόψεις για το σεξ, όπως η Βραζιλία και η Γαλλία, ήταν εκπληκτικά χαμηλά στη λίστα. Ο μέσος Βραζιλιάνος έχει κάνει σεξ με 9 άτομα, τοποθετώντας το έθνος στην 25η θέση. Η Γαλλία, εν τω μεταξύ, απείχε πολύ από το να είναι ερωτική, καθώς βρισκόταν στην 29η θέση. Οι πολίτες αυτής της χώρας έχουν κοιμηθεί κατά μέσο όρο με 8,1 άτομα.

Διαβάστε την συνέχεια του ρεπορτάζ από το www.protothema.gr πατώντας εδώ