Παρασκευή
23
Φεβρουάριος
TOP

Οι εκλεκτοί του Μάκου Χάβου για Παναχαϊκή – Το πρόγραμμα «ΠΝΟΗ» συμμετέχει στην δράση “Γίνε ΕΣΥ ο Άι Βασίλης”

Η Μαύρη Θύελλα την εκτός έδρας λευκή ισοπαλία με τον Ολυμπιακό Β και νωρίτερα την εντός έδρας ήττα από τον Διαγόρα Ρόδου, θέλει αύριο το μεσημέρι να κερδίσει την Παναχαϊκή. Παίζοντας στην έδρας της και με σχεδόν γεμάτο ρόστερ ο Μάκης Χάβος και οι παίκτες του αισιοδοξούν πως θα πετύχουν τον στόχο τους, έχοντας και τον κόσμο στο πλευρό τους.

Η αποστολή της ομάδας για τον αυριανό αγώνα με την Παναχαϊκή αποτελείται από 20 ποδοσφαιριστές: Γιαννίκογλου, Μέντες, Μπαξεβάνος, Δημόπουλος, Αρίμπας, Μοζέρ, Ραπόζο, Βαλεριάνος, Κωνσταντινόπουλος, Καραγκούνης, Παπατόλιος, Ματέους, Αρναρέλλης, Γρίβας, Κατάλντι, Μπαράλες, Ακόστα, Τάτος, Πασάς, Ρόβας

Το πρόγραμμα της ΠΑΕ ΚΑΛΑΜΑΤΑ «ΠΝΟΗ» συμμετέχει στην δράση της PHAOS ΚοινΣΕπ Γίνε ΕΣΥ ο Άι Βασίλης!

Κι αυτή τη χρονιά, προσκαλούμε εσάς να γίνετε ο Αϊ Βασίλης των παιδιών στη Μεσσηνία! Συμμετέχοντας στην πρωτοβουλία «Γίνε ΕΣΥ ο Αϊ Βασίλης» μπορείτε να προσφέρετε καινούρια ή σε καλή κατάσταση μεταχειρισμένα παιχνίδια για παιδιά ηλικίας 1 έως 16 ετών που χρειάζονται την στήριξή μας.
Από την 1η έως την 27η Δεκεμβρίου, ο πεζόδρομος Σφακτηρίας στην Καλαμάτα μεταμορφώνεται σε έναν δρόμο αγάπης κατά τη διάρκεια των γιορτών. Όλες οι επιχειρήσεις που εδρεύουν εκεί κρατούν ανοιχτές τις πόρτες τους για να υποδεχθούν τα δώρα σας! Το ίδιο και τα γραφεία της «Εύφορης Γης» στην οδό Πολυχάρους 9 και τα γραφεία της ΠΑΕ ΚΑΛΑΜΑΤΑ επί της οδού Φραντζή 14. Επίσης, στη Μεσσήνη, ο «Ρέκτης» ΚοινΣΕπ, επί της οδού Ελευθερίας και Παπαφλέσσα 2, στη Βελίκα η «Μεσσήνης Γαία» ΚοινΣΕπ, και στο Μαγγανιακό η «Νόστος» ΚοινΣΕπ, σας προσκαλούν να στηρίξετε τα παιδιά της περιοχής για να μοιράσουμε χαμόγελα κι αγάπη!
Η δράση διοργανώνεται από τους φορείς Κ.Αλ.Ο. «Φάος» ΚοινΣΕπ, «Βιβλιοταξιδεύουμε» ΑΜΚΕ, «Ρέκτης» ΚοινΣΕπ, «Μεσσήνης Γαία» ΚοινΣΕπ, «Νόστος» ΚοινΣΕπ, ΠΑΕ ΚΑΛΑΜΑΤΑ «ΠΝΟΗ» με τη συμμετοχή όλων των επιχειρήσεων επί της οδού Σφακτηρίας και υποστηρίζεται από την Κοινότητα Καλαμάτας.
Τα παιχνίδια θα παραδοθούν στη Διεύθυνση Πρόνοιας του Δήμου Καλαμάτας και στο Τμήμα Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Μεσσήνης.
Η κοινωνική δράση τελεί υπό την Αιγίδα των Δήμων Καλαμάτας και Μεσσήνης.
Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνήσετε στο τηλέφωνο 2721094000 ή στο [email protected].