Τετάρτη
17
Απρίλιος
TOP

Οι μαθητές του 2ου Πρότυπου Γυμνάσιο Τρίπολης στις εγκαταστάσεις του Αστέρα Τρίπολης (video)

Ξεχωριστούς επισκέπτες υποδέχθηκαν στις εγκαταστάσεις του Αστέρα Τρίπολης αθλητές και μέλη του συλλόγου στο πλαίσιο μιας διαφορετικής συνέντευξης και ξενάγησης στο Θεόδωρος Κολοκοτρώνης.

Οι ποδοσφαιριστής της ομάδας , Αντώνης Τσιφτσής και Νίκος Ζουγλής υποδέχθηκαν στις εγκαταστάσεις του ΑΣΤΕΡΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ τους μαθητές του 2ου Πρότυπου Γυμνασίου Τρίπολης.

Συγκεκριμένα στο “Θεόδωρος Κολοκοτρώνης” βρέθηκαν οι μαθητές του ομίλου δημοσιογραφίας και του μαθήματος τεχνολογίας του Γυμνασίου. Τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να πάρουν συνεντεύξεις από τους ποδοσφαιριστές του ΑΣΤΕΡΑ, αλλά και να δουν από κοντά το “Θεόδωρος Κολοκοτρώνης”.

Επίσης, οι μαθητές ξεναγήθηκαν στις εγκαταστάσεις και επισκέφθηκαν τα δημοσιογραφικά μπουθ, την αίθουσα Τύπου, καθώς και τους χώρους στους οποίους στη διάρκεια των αγώνων εργάζονται οι δημοσιογράφοι.

Επίσης, είχαν την ευκαιρία να πάρουν αυτόγραφα από τους ποδοσφαιριστές, να φωτογραφηθούν μαζί τους, ενώ τους προσφέρθηκαν και αναμνηστικά δώρα.

Ευχαριστούμε τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς του 2ου Πρότυπου Γυμνασίου Τρίπολης για την επίσκεψη στις εγκαταστάσεις του ΑΣΤΕΡΑ.