Τρίτη
29
Νοέμβριος
TOP

Οιχαλία: Ο Δήμος συμμετέχει στην “Ώρα της Γης”

Ο Δήμος Οιχαλίας ανταποκρινόμενος και φέτος στο κάλεσμα της περιβαλλοντικής οργάνωσης WWF συμμετέχει στην παγκόσμια εκστρατεία για την “Ώρα της Γης” σβήνοντας τα φώτα σε όλα τα δημοτικά κτίρια το Σάββατο 26/3 και ώρα 20:30 έως 21:30.

Φέτος η WWF επέλεξε να αναδείξει μέσα από την Ώρα της Γης τη βαθιά σύνδεση μεταξύ της διατροφής μας και της προστασίας του πλανήτη. Ο τρόπος που παράγονται τα τρόφιμα που καταναλώνουμε αποτελεί την κύρια αιτία της απώλειας βιοποικιλότητας και ευθύνεται για το 1/3 περίπου των συνολικών εκπομπών αερίων του θερμοκηπίου παγκοσμίως. Η φετινή Ώρα της Γης είναι μια ευκαιρία να επηρεάσουμε τις εξελίξεις προς τη σωστή κατεύθυνση και να μειώσουμε το αποτύπωμα της διατροφής μας με μικρές αλλαγές στις καθημερινές μας συνήθειες.

Ο Δήμος Οιχαλίας καλεί τους Δημότες του αλλά και όλο τον κόσμο να συμμετάσχουν στην «Ώρα της Γης» σβήνοντας ΣΥΜΒΟΛΙΚΑ τα φώτα του σπιτιού τους το Σάββατο 26/3 και ώρα 20:30 έως 21:30 για να ενωθούν οι φωνές όλων των ανθρώπων της γης για την προστασία της φύσης.

«ΠΑΛΕΨΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΟΥ», για όσα πραγματικά έχουν αξία στη ζωή, για την υγεία, για όσους αγαπάμε και μας αγαπούν, για τα παιδιά, για το μέλλον που ονειρευόμαστε.

Όσοι Πολίτες επιθυμούν μπορούν να επισκεφτούν την ιστοσελίδα EARTH HOUR | WWF και να δηλώσουν την ατομική συμμετοχή τους στην «Ώρα της Γης»