Κυριακή
5
Φεβρουάριος
TOP

Όμιλος Αντισφαίρισης Καλαμάτας: Στα προημιτελικά του Ε1 η Βάσια Μιχαλοπούλου

Η Βάσια Μιχαλοπούλου και η Μαρία Καζολέα του Ομίλου Αντισφαίρισης Καλαμάτας αγωνίστηκαν στο Ε1 Πανελλαδικό Τουρνουά Κορασίδων που φιλοξενήθηκε από τις 27 έως τις Μαΐου σε Ομίλους της Θεσσαλονίκης.
Η νεαρή αθλήτρια του καλαματιανού Ομίλου στο μονό στην κατηγορία κάτω των 14, κατάφερε να φτάσει μέχρι τα προημιτελικά κερδίζοντας στον πρώτο γύρο την Γκρέκου Ειρήνη (Ο.Α.ΤΑΤΟΙΟΥ) 6-0 ,6-2 και στον δεύτερο την Φασουλά Νεφέλη  (Ο.Α.Γλυφάδας) 6-6 ret.
Στα προημιτελικά ηττήθηκε από το Νο 1 του ταμπλό Κοσκινά Δέσποινα (Ο.Α.Γλυφάδας) 6-3, 7-5 .
Στα διπλά μοιράστηκε το γήπεδο με την Ουσταμπασίδου Κατερίνα (Ο.Α.Λιτοχώρου) και αποκλείστηκαν στον πρώτο γύρο από τις Αμουργιανού (Ο.Α.Πετρούπολης ) – Μελαχροινούδη ( Ο.Α.Νίκαιας Λάρισας ) 7-5 , 6-3.
Από την άλλη, η Μαρία Καζολέα  στο μονό στην κατηγορία κάτω των 12 έχασε στον πρώτο γύρο από το Νο 4 της διοργάνωσης Ξυδά Ιωάννα (Ο.Α.Βούλας) 7-6 , 6-0 και στα διπλά, με συμπαίκτρια την Βολονάκη (Ο.Α.Αττικός Ήλιος) από τις Παναγιωτίδου (Ο.Α.Θεσσαλονίκης) – Κουκούλη (Ο.Α.Βούλας) 6-1 , 6-2.
Τον Ιούνιο , η σκυτάλη περνάει στο μεγάλο ερασιτεχνικό τουρνουά του Ο.Α.Καλαμάτας, που θα διεξαχθεί από τα τέλη Ιουνίου μέχρι τα μέσα Ιουλίου.