Παρασκευή
1
Μάρτιος
TOP

Στην κορυφή του βάθρου Μιχαλοπούλου, Καζολέα και Παντελίδη στο Ενωσιακό πρωτάθλημα τένις

Ιδανική πρεμιέρα για την αγωνιστική ομάδα του Ομίλου Αντισφαίρισης Καλαμάτας στις υποχρεώσεις για το 2022. Το περασμένο Σαββατοκύριακο οι αθλήτριες και οι αθλητές του καλαματιανού ομίλου βρέθηκαν στα γήπεδα της Πάτρας και της Αθήνας, όπου κατέλαβαν θέσεις στο βάθρο των νικητών συνεχίζοντας τις θετικές εμφανίσεις στα πρωταθλήματα αντισφαίρισης.

Η Βάσια Μιχαλοπούλου, αγωνιζόμενη στη μεγαλύτερη ηλικιακά κατηγορία των κάτω των 16, κατέκτησε εμφατικά την πρώτη θέση στα πλαίσια του Ενωσιακού Πρωταθλήματος που διεξήχθη στις εγκαταστάσεις του Α.Ο.Α. Πατρών. Η πρωταθλήτρια του Πανελληνίου Masters κοριτσιών κάτω των 12 του 2021, επιβεβαίωσε ότι ανήκει στις κορυφαίες αθλήτριες της Ελλάδας . Στον πρώτο γύρο επικράτησε της Βλαστού Βασιλείας του Ο.Α. Αιγιαλείας 4-0,4-0, στον δεύτερο γύρο της Γεωργοπούλου Αναστασίας του Α.Ο.Α. Πατρών 4-0,4-1 και στα ημιτελικά της Δημοπούλου Ελπίδας του ίδιου Συλλόγου 6-4,6-2. Στον τελικό της διοργάνωσης, η Καλαματιανή πρωταθλήτρια, νίκησε την Ζωγράφου Αριάδνη του Ο.Α. Κορίνθου 6-4,6-0 και κατέκτησε τον πρώτο της τίτλο για το 2022.

Παρόμοια πορεία ακολούθησε και η Μαρία Καζολέα στην κατηγορία κάτω των 12. Στον πρώτο γύρο κέρδισε την Κοράκη Χαρίκλεια της ΑΕΚ Τρίπολης 4-0,4-2, στον δεύτερο γύρο την Τσελέντη Μαρία του Α.Ο.Α. Πατρών 4-0,4-1 και στα ημιτελικά την Παπαχρήστου Ελευθερία της Νίκης Πατρών 6-0,6-0. Στον τελικό εναντίον της Χριστιάνας Χριστοπούλου του Σ.Α. Μεσσήνης  αναδείχθηκε νικήτρια, μετά την εγκατάλειψη της αντιπάλου της στο πρώτο σετ και ενώ το σκορ ήταν 3-0 υπέρ της Καζολέα.

Στο Ενωσιακό Πρωτάθλημα της Πάτρας αγωνίστηκε και ο Παναγιώτης Λαχανάς στην κατηγορία κάτω των 12 και αποκλείστηκε στον πρώτο γύρο από τον Σκούτα Γιώργο του Α.Ο.Α. Πατρών 4-1,4-1.

Τέλος, ο Γιάννης Παντελίδης αγωνιζόμενος στο προ-παιδικό τουρνουά κάτω των 10 στην Αθήνα, πήρε την πρωτιά, δείχνοντας ότι το μέλλον του ανήκει.

“Πολλά συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά και στον προπονητή της αγωνιστική ομάδας, Παναγιώτη Καλογερόπουλο!”