Σάββατο
2
Δεκέμβριος
TOP

Όπως πάντα, ένα με τον κόσμο – Στις γειτονιές της Καλαμάτας ο Αντώνης Σαμαράς (video-pics)

Στο πλευρό της κοινωνίας βρέθηκε όπως κάνει πάντα ο πρώην Πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, ο οποίος θα παραμείνει για τέσσερις ημέρες στην Καλαμάτα, πραγματοποιώντας σειρά επαφών και συσκέψεων σε αρκετές περιοχές. Ο κ. Σαμαράς σε αντίθεση με άλλους πρώην Πρωθυπουργούς συνεχίζει δυναμικά, παρεμβαίνοντας ηχηρά και συμβάλλοντας στην εξεύρεση λύσεων, αφήνοντας έντονο το στίγμα του που πιστοποιεί το αποτέλεσμα και κάνει τη διαφορά, λερώνοντας… τα παπούτσια του, αφού γίνεται ένα με την κοινωνία.
Χαρακτηριστικές ήταν οι επαφές που είχε στις γειτονιές της Καλαμάτας, συνομιλώντας με απλούς πολίτες και επαγγελματίες μικρών καταστημάτων, αλλά και με τον μητροπολίτη Μεσσηνίας κ.κ. Χρυσόστομο, με τον οποίο συζήτησε για αρκετή ώρα μια σειρά από τρέχοντα ζητήματα, αφού τα μέτωπα που παραμένουν ανοιχτά είναι πολλά. Κάποια στιγμή ήταν η πανδημία, τώρα, οι ταυτότητες με τις ισορροπίες λεπτές και τη διαχείριση να βρίσκεται σε πρώτο πλάνο (δείτε εδώ).


Αξίζει να σημειωθεί πως ο πρώην Πρωθυπουργός, ο οποίος κρατά και τιμά, την έδρα του στη Μεσσηνία, δεν είχε καλέσει κανέναν αυτοδιοικητικό και υποψήφιο στο πλευρό του, αν και κάποιοι, μόλις αντελήφθησαν την παρουσία του στην Ιερά Μητρόπολη, έσπευσαν να τον… ακολουθήσουν. Ο ίδιος στηρίζει βεβαίως την υποψηφιότητα Πτωχού στην Περιφέρεια Πελοποννήσου, αλλά και του δημάρχου Καλαμάτας Θανάση Βασιλόπουλου, δηλώνοντας στο πλευρό του, με κάθε τρόπο.