Παρασκευή
23
Φεβρουάριος
TOP

Στη Μεσσηνία ο Αντώνης Σαμαράς με σειρά επισκέψεων (video)

Η σύνδεση του Αντώνη Σαμαρά με τον τόπο του χαρακτηρίζεται από μία λέξη, «μοναδική». Όπως πάντα έκανε, και συνεχίζει να πράττει, είναι κοντά και σε καθημερινή βάση, στα θέματα της Μεσσηνίας, προωθώντας λύσεις στα μεγάλα αλλά και τα μικρά. Και αυτή η σύνδεση πηγάζει από την αμέριστη αγάπη του κόσμου με τον οποίο ο ίδιος πάντα επιλέγει την άμεση επικοινωνία.

Αυτή η άμεση επαφή πρόκειται να βρεθεί στο επίκεντρο και τις επόμενες ημέρες, καθώς από σήμερα έως και την Κυριακή ο πρώην Πρωθυπουργός θα βρεθεί στον τόπο του, τη Μεσσηνία.

Το πρόγραμμα του περιλαμβάνει αρκετές επισκέψεις, συναντήσεις με τους πολίτες, καταγραφή των τοπικών θεμάτων και ιδία αποτύπωση της εικόνας που επικρατεί. Φυσικά στο επίκεντρο και η πορεία προς τις αυτοδιοικητικές εκλογές με τον κ. Σαμαρά να έχει στο προγραμματισμό του την παρουσία του και στα εκλογικά κέντρα στην Καλαμάτα, τόσο του υποψηφίου περιφερειάρχη Πελοποννήσου Δημήτρη Πτωχού όσο και του δημάρχου και εκ νέου υποψηφίου δημάρχου Καλαμάτας Θανάση Βασιλόπουλου την προσεχή Παρασκευή, στέλνοντας μια σειρά από χαρακτηριστικά μηνύματα συστράτευσης προς όλες τις κατευθύνσεις.