Πέμπτη
18
Απρίλιος
TOP

Ώρα Κυπέλλου: Με Άρη παίζει σήμερα η Καλαμάτα 80 – Ντάκουρης: «Διαφορετικός θεσμός, παιχνίδι, αντίπαλος -Ο Άρης είναι ομάδα επικίνδυνη ειδικά μέσα στην έδρα του»

Αγώνα με διαφορετικό πρόσημο και σημασία καλείται σήμερα να δώσει η Καλαμάτα 80, που διασταυρώνει τα ξίφη της με τον Άρη, στη Μίκρα.

Το Κύπελλο είναι ένας διαφορετικός θεσμός και στόχος της Καλαμάτας ομάδας είναι να παρουσιαστεί ανταγωνιστική όπως και σε κάθε άλλη αγωνιστική υποχρέωση.

Ο Παναγιώτης Ντάκρουρης τόνισε πως ο αγώνας αυτός είναι εντελώς διαφορετικός κι αποτελεί για την ομάδα του μια ευκαιρία για ψυχολογική τόνωση αφού ζητούμενο είναι η νίκη ώστε η Καλαμάτα 80 να προκριθεί στη συνέχεια του θεσμού.

«Είναι ένα τελείως διαφορετικό παιχνίδι, ένας τελείως διαφορετικός θεσμός σε σχέση με το πρωτάθλημα κι ένας τελείως διαφορετικός αντίπαλος όσον αφορά τη δυναμικότητα» είπε αρχικά ο προπονητής των «λύκων» και τόνισε πως η εβδομάδα που διανύουμε είναι ιδιαιτέρως απαιτητική και κουραστική αφού «γιατί είναι το δεύτερο από τα τρία παιχνίδια που έχουμε να παίξουμε μέσα σε μια εβδομάδα. Παρόλα αυτά προσπαθούμε να διαχειριστούμε κάποιους μικροτραυματισμούς που έχουμε.» Με αυτά κατά νου το σκεπτικό για τον σημερινό αγώνα έχει βεβαίως και ορισμένες αλλαγές αφού όπως εξηγεί ο κ. Ντάκουρης: «Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε ένα ροτάσιον, χωρίς αυτό να είναι απαραίτητο, εξαρτάται τον αντίπαλο. Ο Άρης είναι ομάδα επικίνδυνη ειδικά μέσα στην έδρα του, έχει βάλει κι αυτός έχει σαν στόχο την άνοδο του στη Volley League και μάλιστα πρόσφατα απέκτησε κι έναν Κουβανό πασαδόρο», εξήγησε και καταλήγοντας τόνισε πως για την ομάδα του το σημερινό ματς είναι μια ευκαιρία, καθώς «εμείς θέλουμε να το δούμε σαν μια μικρή ευκαιρία, αφενός να προχωρήσουμε στον θεσμό του Κυπέλλου και αφετέρου να τονωθεί η ψυχολογία μας με μια νίκη, γιατί μπροστά μας έχουμε ένα πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι με τον Μίλωνα στην έδρα μας».

Το παιχνίδι θα γίνει στο Κλειστό της Μίκρας για την Γ΄ φάση – 1η αγωνιστική του θεσμού με διαιτητές τους κους Σταυριανίδη και Δημητρίου.

Σ. Τριάντου

Αναλυτικά, το πρόγραμμα και οι διαιτητές της 1ης αγωνιστικής της Γ’ Φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας ανδρών:

Τρίτη 13 Φεβρουαρίου 2024

Γυμναστήριο Κατσάνειο, 17.00: Ν.Γ.Σ.Θ. Ηρακλής – Α.Σ. Άθλος Ορεστιάδας
Διαιτητές: Γεωργιάδης Εμμ., Παπακοσμάς, Παρατηρητής: Σιδηράς, Γραμματεία: Παναγιωτίδου.

Γυμναστήριο Μίκρας, 20.00: Α.Σ. Άρης – Α.Ο. Καλαμάτα 80
Διαιτητές: Σταυριανίδης, Δημητρίου, Παρατηρητής: Κουκουμάκας Ν., Γραμματεία: Πασπάλα.

Τετάρτη 14 Φεβρουαρίου 2024

Γυμναστήριο 1ο Γυμν. Ρέντη, 18.00: Α.Ε. Αρμενίων – Α.Ο.Π. Κηφισιάς
Διαιτητές: Μάλφας, Μυλωνάκης.

Γυμναστήριο «Δ. Βικέλας», 19.00: Α.Ο. Φοίνικας Σύρου – Πήγασος Πολίχνης
Διαιτητές: Κουτσούλας, Πρέντζας, Παρατηρητής: Γεωργόπουλος, Επόπτες: Συρίγος, Βρούτσης, Γραμματεία: Καρατζογλίδου.