Πέμπτη
20
Ιούνιος
TOP

Π. Χρηστίδης «Το ΠΑΣΟΚ μπορεί να δώσει πραγματική ελπίδα – H πολιτική της ΝΔ έχει αποτύχει πλήρως» (video)  

«Το ΠΑΣΟΚ έχει το πιο ποιοτικό, το πιο πολιτικό ψηφοδέλτιο όλων» τόνισε ο Παύλος Χρηστίδης και κάλεσε τους πολίτες πρωτίστως να συμμετέχουν στις ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου και δη εκείνους της Πελοποννήσου «να βρουν τον άνθρωπο που τους ταιριάζει» μέσα σε αυτό, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της τηλεόρασης BEST.

Σε μια εποχή και μια χώρα όπου «οι πολίτες έχουν μια κυβέρνηση που βάζει διαρκώς στοιχήματα και καλάθια του νονού» η καθημερινότητα έχει εξελιχθεί «από κωμωδία σε τραγωδία!» είπε ο βουλευτής Β3′ Νότιου Τομέα Αθηνών για να ασκήσει στην συνέχεια δριμεία κριτική στην κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας και στο πρόσωπο του Πρωθυπουργού, εστιάζοντας στο μείζον πρόβλημα της ακρίβειας και λέγοντας πως «έχει αποτύχει πλήρως! Όλα τα πακέτα κατά περιόδους που έχει ανακοινώσει έχουν αποτύχει… Το βλέπουμε παντού, στο σούπερ μάρκετ, στην αγορά, στα βενζινάδικα. Αυτό δεν συμβαίνει στην Ευρώπη, συμβαίνει στην Ελλάδα!»

Η επικοινωνιακή πρακτική της Νέας Δημοκρατίας δείχνει πως «όλα πάνε καλά. Δεν είναι έτσι!» είπε για να σταθεί στην κωλυσιεργία  μεγάλων έργων σε όλη τη χώρα γεγονός που «αναγνωρίζουν ακόμα και επιχειρηματίες που συμμετέχουν σε διαδικασίες για πολύ μεγάλα έργα της χώρας. Δεν προχωράνε, είναι στάσιμα!» Χαρακτήρισε την όλη εικόνα ως «πλασματική» αίσθηση που ενισχύεται και από μια σειρά μελετών όπως εκείνες της ΓΣΕΕ που καταδεικνύουν πως μεγάλη μερίδα πολιτών βρίσκεται στα όρια της φτώχειας και «είναι γύρω μας!»

Για να καυτηριάσει τη στάση του κου Μητσοτάκη που «αντί να ασχολείται με αυτό… στήνει μικροκαβγάδες με κ. Κασσελάκη» την ώρα που τα προβλήματα παραμένουν έντονα.

“Οι προτάσεις του ΠΑΣΟΚ ήταν και παραμένουν ουσιαστικές και μπορούν να δώσουν λύσεις σε μια σειρά από ζητήματα που απασχολούν σήμερα την ελληνική κοινωνία” σημείωσε ακολούθως ο κ. Χρηστίδης και πρόσθεσε για το αίσθημα οργής και απογοήτευσης των πολιτών που μεγαλώνει, πως η στάση των πολιτικών οφείλει να μην είναι αδιάφορη, να υιοθετεί επικίνδυνες αντιλήψεις πόσω δε μάλλον προκλητική…

«Είδαμε υποψήφιοι βουλευτές της ΝΙΚΗΣ να χτυπάνε ανθρώπους είναι καταδικαστέο, δεν μου κάνει και καμία εντύπωση γιατί να… έχει βουλευτές όταν μιλάνε για… καλικάντζαρους οι οποίοι βγαίνουν με την περίοδο των Χριστουγέννων δεν μου κάνει εντύπωση που έχουν μια σειρά από ανθρώπους που τους παρακολουθούν, αντιλήψεις οι οποίες είναι επικίνδυνες για την δημοκρατία μας!»

«Θεωρώ απολύτως δικαιολογημένη την εικόνα που έχουν οι πολίτες για πολλά ζητήματα, όταν δεν ασχολούμαστε με τα προβλήματά τους και είναι λογικό γιατί η επιλογή που κάνουμε πολλές φορές είναι να ασχολούμαστε με δευτερεύοντα ζητήματα και όχι με το γεγονός ότι θα γίνουμε σε λίγο καιρό ξένοι στον τόπο μας», συμπλήρωσε αναφερόμενος στις διαστάσεις που λαμβάνει το θέμα με την Golden Visa.

Κλείνοντας ο κ. Χρηστίδης υπογράμμισε πως οι πολίτες θα πρέπει με καθαρή σκέψη να προσέλθουν στις κάλπες για να διεκδικήσουν ένα καλύτερο αύριο, εκφράζοντας τη θέση του πως το ΠΑΣΟΚ θα βρεθεί 2ο κόμμα και η… μείωση των ποσοστών της ΝΔ θα σηματοδοτήσει και την ανατροπή των πολιτικών συσχετισμών, προσθέτοντας πως “…ο τρόπος με τον οποίο πορεύεται η ΝΔ και ο ΣΥΡΙΖΑ υποτιμά στο τέλος της ημέρας την νοημοσύνη των πολιτών”