Κυριακή
25
Φεβρουάριος
TOP

Π. Μαντάς στη Βουλή για Προϋπολογισμό: “Παρά την πανδημία, η στρατηγική μας για την επόμενη χρονιά συνεχίζει να παρέχει κίνητρα, προοπτικές και όραμα” (βίντεο)

“Ο Προϋπολογισμός για το 2022 συνεχίζει την οικονομική πολιτική που υποσχεθήκαμε προεκλογικά στον ελληνικό λαό”  ανέφερε μεταξύ άλλων ο Βουλευτής Μεσσηνίας ΝΔ Περικλής κατά την ομιλία του στη Βουλή στη συζήτηση για τον Κρατικό Προϋπολογισμό 2022.

Ο κ.Μαντάς στάθηκε στα όσα έχουν επιτευχθεί μέσω του πλέγματος προστασίας που “άπλωσε” η κυβέρνηση πάνω από χιλιάδες επιχειρήσεις που επλήγησαν από την πανδημία, στα όσα έγιναν για την προστασία των θέσεων εργασίας αλλά και την στήριξη των αγροτών εν μέσω μιας πανδημικής και συνάμα οικονομικής κρίσης. Εστίασε στη “χαμηλή φορολόγηση και μείωση των επιβαρύνσεων, στη προσέλκυση νέων επενδύσεων και διαμόρφωση περιβάλλοντος φιλικού προς την επιχειρηματικότητα, τη δημιουργία νέων και καλά αμειβόμενων θέσεων εργασίας”. Παράλληλα στάθηκε στην “αξιοποίηση του νέου πλούτου που παράγεται, προς όφελος του συνόλου της κοινωνίας”, τονίζοντας ότι “Παρά την πανδημία, η στρατηγική μας για την επόμενη χρονιά συνεχίζει στην ίδια κατεύθυνση,  να στηρίζει την οικονομική ελευθερία, – να ενισχύει την ανθρώπινη δημιουργικότητα, – να παρέχει κίνητρα, προοπτικές και όραμα, – να απελευθερώνει από τα βάρη του κρατισμού.”